Beoordelingen van Q'bo

88 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
88 beoordelingen
datum score
Eline
Beoordeeld op: 02/05/2019
Eline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten! Jammer dat we om 21u wel al...

Lekker gegeten! Jammer dat we om 21u wel al alleen in Resto zaten.

Sabine
Beoordeeld op: 16/04/2017
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

2 maand geleden geweest en toen was het echt...

2 maand geleden geweest en toen was het echt ok. Deze keer was het er ijskoud. Buiten 5°, binnen al geen verwarming meer + serieuze tocht. Niet gezellig daardoor. Moeten eten met je jas aan in een restaurant is gewoon niet leuk. Eten was lekker al was het hoofdgerecht wel aan de lauwe kant. Mij zien ze hier alvast niet direct terug

Linda
Beoordeeld op: 21/11/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Bediening was zeer vriendelijk, hoofdgerecht...

Bediening was zeer vriendelijk, hoofdgerecht was eerder aan de kleine kant maar wel lekker, ik miste wel guacamole bij het gerecht. Ik had nog honger als ik thuis kwam,

Hilde
Beoordeeld op: 13/01/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten...

Lekker eten

Femke
Beoordeeld op: 23/04/2018
Femke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden gereserveerd en bij aankomst kregen...

We hadden gereserveerd en bij aankomst kregen we de keuze tussen binnen of buiten zitten, super! Er is niet gevraagd of we dessert of koffie wilden, dat was wel een gemiste kans. Het was lekker en we gaan er nog terug!

Danny
Beoordeeld op: 31/08/2019
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Beste Fajita tot nu toe. Authentiek , gezellig...

Beste Fajita tot nu toe. Authentiek , gezellig . Ook voor de kinderen.

Leen
Beoordeeld op: 01/06/2019
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Gezellig, niet te groot. Vriendelijke bediening...

Gezellig, niet te groot. Vriendelijke bediening en LEKKER

Godelieve
Beoordeeld op: 23/12/2018
Godelieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super lekker, vriendelijke bediening...

Super lekker, vriendelijke bediening

sophie
Beoordeeld op: 30/11/2017
sophie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was SUPER lekker. Bediening zeer aange...

Het eten was SUPER lekker. Bediening zeer aangenaam. Maar we hebben heel de avond koud gehad. Er waaide de hele tijd een koude tocht door het restaurant waardoor we vlugger zijn vertrokken dan we van plan waren. Jammer want voor de rest willen we zeker terugkomen.

Wim
Beoordeeld op: 25/08/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker gegeten, gezellig buiten gezeten, vriend...

lekker gegeten, gezellig buiten gezeten, vriendelijke bediening

datum score