Beoordelingen van Het Land Aan De Overkant

74 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
74 beoordelingen
datum score
Edward
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 16/06/2019
Edward beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Sublieme smaakcombinaties in een rustgevende...

Sublieme smaakcombinaties in een rustgevende atmosfeer. Gezond genieten.

Claire
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 15/06/2019
Claire beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent repas gastronomique...

Excellent repas gastronomique

Elke
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel aangename bediening, ze weten wat ze je...

Heel aangename bediening, ze weten wat ze je te eten en te drinken geven. Je ziet dat ze dit doen uit eigen passie!

Caroline
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten, gezellige setting...

Lekker eten, gezellige setting

Ludo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Uiterst vriendelijke bediening - verfijnde...

Uiterst vriendelijke bediening - verfijnde gerechten met goed gekozen wijnen. Trendy interieur met aangename muziek. Gewoon top - voor herhaling vatbaar

Jeremie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 13/06/2019
Jeremie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Uiterst vriendelijke bediening + Zeer lekker...

Uiterst vriendelijke bediening + Zeer lekker gegeten + mooie ontdekking van de bijpassende wijnen

Hanne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 01/11/2018
Hanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verwennerij van begin tot einde. Een bom van...

Verwennerij van begin tot einde. Een bom van smaken in kleine gerechtjes. We vonden het fantastisch!

Marthe
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 31/10/2018
Marthe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was dik in orde, het interieur was mooi,...

Alles was dik in orde, het interieur was mooi, de bediening was top en het eten was heel lekker.

Tine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 31/10/2018
Tine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Het eten was fantastisch! We hebben nu al 7...

Het eten was fantastisch! We hebben nu al 7 keer gegeten bij jong keukengeweld restaurants en dit hoort echt bij de toppers! Alles was perfect. Mooi interieur, lekker eten, leuk servies, vriendelijke service en heel redelijk geprijsd (met jong keukengeweld). Net geen 5 sterren op de service omdat soms werd vergeten dat ik limonades had besteld in plaats van wijn. Dit werd natuurlijk wel steeds rechtgezet (die limonades waren overigens top!)

datum score