Beoordelingen van Het Land Aan De Overkant

79 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
79 beoordelingen
datum score
Denise
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 30/07/2021

L’accueil était agréable sans être obséquieux...

L’accueil était agréable sans être obséquieux ik y a un parking en face du restaurant,et une place pour handicapés Les mets étaient délicieux, raffinés et originaux. J’ai fait des découvertes

Hilde
Beoordeeld op: 23/07/2021
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Zeer goed onthaal en service. Heel smaakvolle,...

Zeer goed onthaal en service. Heel smaakvolle, verrassende gerechtjes.

Els
Beoordeeld op: 28/12/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Alles was tot in de puntjes verzorgd, de bedien...

Alles was tot in de puntjes verzorgd, de bediening is top en wat er op de bordjes komt is poëtisch en overheerlijk! Ook de wijnen zijn met zorg uitgekozen.

Sonia
Beoordeeld op: 16/12/2019
Sonia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Mooie locatie, vriendelijke vlotte bediening....

Mooie locatie, vriendelijke vlotte bediening. Vanaf het aan tafel gaat is het een culinaire reis met telkens heerlijke aangepaste wijnen.

de Vicq
Beoordeeld op: 05/12/2019
de Vicq beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Zeer fijn eten, vooral voorgerechten. Goede...

Zeer fijn eten, vooral voorgerechten. Goede aangepaste wijn.

Edward
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 16/06/2019
Edward beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Sublieme smaakcombinaties in een rustgevende...

Sublieme smaakcombinaties in een rustgevende atmosfeer. Gezond genieten.

Claire
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 15/06/2019
Claire beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent repas gastronomique...

Excellent repas gastronomique

Elke
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel aangename bediening, ze weten wat ze je...

Heel aangename bediening, ze weten wat ze je te eten en te drinken geven. Je ziet dat ze dit doen uit eigen passie!

Caroline
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten, gezellige setting...

Lekker eten, gezellige setting

Ludo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Uiterst vriendelijke bediening - verfijnde...

Uiterst vriendelijke bediening - verfijnde gerechten met goed gekozen wijnen. Trendy interieur met aangename muziek. Gewoon top - voor herhaling vatbaar

datum score