Beoordelingen van Het Land Aan De Overkant

67 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
67 beoordelingen
datum score
Hanne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 01/11/2018
Hanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verwennerij van begin tot einde. Een bom van...

Verwennerij van begin tot einde. Een bom van smaken in kleine gerechtjes. We vonden het fantastisch!

Marthe
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 31/10/2018
Marthe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was dik in orde, het interieur was mooi,...

Alles was dik in orde, het interieur was mooi, de bediening was top en het eten was heel lekker.

Tine V.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 31/10/2018
Tine V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Het eten was fantastisch! We hebben nu al 7...

Het eten was fantastisch! We hebben nu al 7 keer gegeten bij jong keukengeweld restaurants en dit hoort echt bij de toppers! Alles was perfect. Mooi interieur, lekker eten, leuk servies, vriendelijke service en heel redelijk geprijsd (met jong keukengeweld). Net geen 5 sterren op de service omdat soms werd vergeten dat ik limonades had besteld in plaats van wijn. Dit werd natuurlijk wel steeds rechtgezet (die limonades waren overigens top!)

Jan K.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 26/10/2018
Jan K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was echt fantastisch! Lekker, gezellig,...

Het was echt fantastisch! Lekker, gezellig, indrukwekkend, een echte ervaring! Het restaurant was echt top

Esther
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 26/10/2018
Esther beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heel vriendelijk personeel en ongelofelijk...

Heel vriendelijk personeel en ongelofelijk lekker eten!

Yasmina
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 26/10/2018
Yasmina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was amazziiiiing ! SUPER vriendelijk...

Het was amazziiiiing ! SUPER vriendelijk personeel, wij voelde ons heel erg op ons gemak. We hebben er enorm van genoten! Hun product kennis was ook top en heel aangenaam om naar te luisteren. We hebben zelf een extra gerechtje bij genomen. ZEKER voor herhaling vatbaar. Als ik een score kon geven op 10 geef ons dan maar een 11 Op 10 ! met vriendelijke zotte groetjes, Yasmina & Hannes

Diederik K.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 24/10/2018
Diederik K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heel erg lekker eten en ontzettend goed ontvang...

Heel erg lekker eten en ontzettend goed ontvangen en bediend!

Oona D.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 20/10/2018

Unieke ervaring! Geweldige bediening, zalig...

Unieke ervaring! Geweldige bediening, zalig aangepaste wijnen

Sietske
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 19/10/2018
Sietske beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Geweldige ervaring van het binnenkomen tot...

Geweldige ervaring van het binnenkomen tot het naar buiten gaan, bedankt voor de uitstekende zorgen!

Anko
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 17/10/2018
Anko beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk personeel. Vooral de man met de...

Vriendelijk personeel. Vooral de man met de bril die de drank verduidelijkt. Niet alles mijn smaak .maar wel lekker vooral het zachtgegaarde everzwijn.

datum score