Beoordelingen van Het Land Aan De Overkant

77 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
77 beoordelingen
datum score
Thomas
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 17/10/2018
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker en gezellig getafeld. Uitstekende wijnke...

Lekker en gezellig getafeld. Uitstekende wijnkeuze en zeer vriendelijke bediening. Alles was naar wens.

LIESBETH
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 17/10/2018
LIESBETH beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Heel tevreden: lekkere gerechten + heel vriende...

Heel tevreden: lekkere gerechten + heel vriendelijke bediening die telkens ook voldoende uitleg gaf bij de verschillende gerechten en wijnen. Topervaring!

Ben
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 15/10/2018
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel fijne, relaxte setting met een erg vriende...

Heel fijne, relaxte setting met een erg vriendelijke service. We hebben daarnaast ook heel lekker gegeten, met originele wijntjes. Zeker de hapjes waren echt bijzonder lekker.

Ramses
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 13/10/2018
Ramses beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Het aantal keer dat we hier al verwend werden...

Het aantal keer dat we hier al verwend werden valt niet meer op 2 handen te tellen. Luc en zijn team hebben ons weer een topavond bezorgd!

Paulien
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 12/10/2018
Paulien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker eten, fijne wijnen en fris bier,...

Heel lekker eten, fijne wijnen en fris bier, goed gematcht. Fantastische bediening, een pluim

Anouk
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 12/10/2018
Anouk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was superlekker, bediening was top...

Het eten was superlekker, bediening was top en de setting was af :-) Meer van die acties graag!

Lien
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 11/10/2018
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Super vriendelijke ontvangst en heel lekker...

Super vriendelijke ontvangst en heel lekker eten! Nog veel hapjes gekregen en een tweede dessertje!

Hanne G.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 11/10/2018
Hanne G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

- lekker eten - vriendelijke bediening - origin...

- lekker eten - vriendelijke bediening - origineel non-alcoholisch alternatief - gezellige inkleding

Wouter
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 11/10/2018
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijke smaakcombinaties waarbij elk ingredië...

Heerlijke smaakcombinaties waarbij elk ingrediënt een meerwaarde aan het gerecht geeft.

Anouk
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (59)
Beoordeeld op: 05/10/2018
Anouk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was echt subliem, vooral het hoofdgere...

Het eten was echt subliem, vooral het hoofdgerecht. Zeker een aanrader en we komen nog eens terug.

datum score