17/20 Gault&Millau
1 ster
Sint-Jansbergsesteenweg 171 3001 HEVERLEE
Keuken
Budget
€€€€
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.2 Gebaseerd op 20 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
20 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Nele
Beoordeeld op: onbekend

Fantastisch....

Fantastisch.

Johan
Beoordeeld op: onbekend

Het menu met bijpassende wijnen is een uitsteke...

Het menu met bijpassende wijnen is een uitstekende keuze. Lekker gegeten, heel goede wijnen gedronken. De bediening is niet alleen zeer bediening, ze is zelfs enthousiast.

Bjorn
Beoordeeld op: onbekend

Excellent restaurant dat zijn ster zeker verdie...

Excellent restaurant dat zijn ster zeker verdient : professionele bediening en uitstekende chef; en het lunchmenu laat je toe om voor een democratische prijs te genieten van drie heerlijke gerechten op basis van dagverse produkten.

Filip
Beoordeeld op: onbekend

Prachtige composities, met soms een gedurfde...

Prachtige composities, met soms een gedurfde keuze van ingrediënten. Beste aanbod van speciale broodjes (zeewier! algen!) Interieur kan smaakvoller en luxueuzer. Harde stoelen, vooral tijdens (soms) wat lange wachttijden. Krappe parking. Uitstekende desserts.

mike
Beoordeeld op: onbekend

persoonlijke favoriet. zit juist - zowel kwa...

persoonlijke favoriet. zit juist - zowel kwa smaak, bediening als sfeer.

Bob
Beoordeeld op: onbekend

lekker , goede wijnkaart , aangenaam vertoeven...

lekker , goede wijnkaart , aangenaam vertoeven

Johan
Beoordeeld op: onbekend

Onze nieuwsgierigheid werd geprikkeld door...

Onze nieuwsgierigheid werd geprikkeld door hun eerste ster, wij dus een tafeltje geboekt, maar kwamen met een wat gemengd gevoel terug thuis. Mooi, strak interieur, vlotte en vriendelijke bediening, niet te stijf. Aperitief, bijhorende hapjes en de wijnen waren excellent, maar de gerechten vielen globaal genomen een beetje tegen (nogal fletse, weinig uitgesproken smaken). Dessert en koffie waren dan wel weer voortreffelijk. De Bruichladdich 1989 single cask deed de minpunten snel vergeten, maar dat doet ie natuurlijk altijd. Conclusie: onze verwachtingen waren waarschijnlijk iets te hoog gespannen i.f.v. van de Michelin ster, dus toch een (kleine) teleurstelling wat prijs-kwaliteit betreft, zeker in vergelijking met andere 1 ster restaurants uit de buurt zoals Arenberg en het vroegere Sire Pynnock (wat voor mij tot nader order nog altijd dé referentie blijft). Toch nog een 8 voor kwaliteit, maar een 7 voor prijs/kwaliteit.

Christian
Beoordeeld op: onbekend

Hier wordt er getoverd met eten!!!...

Hier wordt er getoverd met eten!!!

Don
Beoordeeld op: onbekend

Recommendation from Karin...

Recommendation from Karin

Pieter
Beoordeeld op: onbekend

Elke keer weer een feest om bij Veerle, Laurent...

Elke keer weer een feest om bij Veerle, Laurent (en sinds kort ook zijn broer) over de vloer te komen. Ik denk dat Couvert-Couvert de strijd gewonnen heeft met de op 500 meter liggende 1-ster-Michelin-zaak. De keuken van Laurent is altijd verrassend (ook verrassend lekker), licht en met veel liefde en respekt voor het "allerbeste" product. Het is werkelijk teveel om op te noemen maar als er bvb 'tonijn' en/of 'varken' op de kaart staan ... zijn het absolute aanraders en ga je daar speciaal een keertje voor terug. Nu er ook nog een driegangenmenu voor 30euro wordt aangeboden, kan je al eens een keertje meer langslopen. Het staat in de sterren geschreven ... Michelin kennende, kan het nog wat duren ... maar deze mensen hebben reeds een sterrenzaak ... het is nog enkel wachten op de nuchterheid en objectiviteit van de sterrenmakers.

Alle beoordelingen van dit restaurant