Beoordelingen van Castello Lucano

12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
12 beoordelingen
datum score
René
Beoordeeld op: 05/10/2019
René beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verassend lekker eten voor een zeer schappelijk...

Verassend lekker eten voor een zeer schappelijke prijs

Marie-Paule
Beoordeeld op: 27/09/2019
Marie-Paule beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker, ook de huiswijn is...

Het eten was zeer lekker, ook de huiswijn is goed. Aangename vlotte bediening. Adres om te onthouden.

Emmy
Beoordeeld op: 18/09/2019
Emmy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke service. Lekker eten....

Vriendelijke service. Lekker eten.

jozef
Beoordeeld op: 11/09/2019
jozef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Sheva is een bijzonder vriendelijke/bekwame...

Sheva is een bijzonder vriendelijke/bekwame chef,we komen zeker terug met enkele vrienden.Jef Maes/Maria Dockx

gino
Beoordeeld op: 30/08/2019
gino beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker gegeten in een gezellige sfeer....

Zeer lekker gegeten in een gezellige sfeer. Top!!

Karl
Beoordeeld op: 29/08/2019
Karl beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Fantastisch lekker eten in een gezellig kader...

Fantastisch lekker eten in een gezellig kader met een vriendelijke bediening !

Gilbert
Beoordeeld op: 25/08/2019
Gilbert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Prijs/kwaliteit niet OK. Mijn eten was niet...

Prijs/kwaliteit niet OK. Mijn eten was niet warm.(kalfs)

Gert
Beoordeeld op: 26/07/2019
Gert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

lekker eten, de truffelgerechten zijn top,...

lekker eten, de truffelgerechten zijn top, leuke sfeer en super vriendelijke bediening, zeker een aanrader om te bezoeken

Alberto
Beoordeeld op: 22/07/2019
Alberto beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker eten en excellent service!...

Heel lekker eten en excellent service!

Dirk
Beoordeeld op: 18/07/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Top...

Top

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in