Beoordelingen van Zita

199 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
199 beoordelingen
datum score
Silja
Beoordeeld op: 19/10/2020
Silja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

echt lekker eten, vlotte bediening, rustig...

echt lekker eten, vlotte bediening, rustig kader, makkelijk bereikbaar!

ELISE
Beoordeeld op: 16/10/2020
ELISE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goed verzorgd. Tafels ver genoeg uit...

Zeer goed verzorgd. Tafels ver genoeg uit elkaar en vriendelijke bediening en ontvangst

Yolande
Beoordeeld op: 13/10/2020
Yolande beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker eten....

Vriendelijke bediening en lekker eten.

renate
Beoordeeld op: 10/10/2020
renate beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

lekker eten, fijne bediening en gezellig...

lekker eten, fijne bediening en gezellig

Wendy
Beoordeeld op: 10/10/2020
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lang wachten na binnenkomst , dame die opdiende...

Lang wachten na binnenkomst , dame die opdiende onverstaanbaar en onverzorgde handen / nagels. Eten was wel ok , doch niet speciaal, voorgerecht was lekker , hoofdgerecht had kroketten die niet vers waren gebakken. Jammer want vroeger wel een toppertje voor een lunch

Catherine
Beoordeeld op: 05/10/2020
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het personeel is uiterst vriendelijk en de...

Het personeel is uiterst vriendelijk en de bediening verloopt vlot en aangenaam. De vegetarische gerechten vonden we heerlijk!

Véronique
Beoordeeld op: 04/10/2020

Heel tof onthaal...

Heel tof onthaal

Jos
Beoordeeld op: 04/10/2020
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima ontvangst. Lekker eten in een gezellig...

Prima ontvangst. Lekker eten in een gezellig CORONA-veilig kader. Vriendelijke bediening. Enige minpunt: men bracht een andere wijn dan die we bestelden. Gezien de drukte hebben we niet gereclameerd.

De Pauw
Beoordeeld op: 01/10/2020

Het was heerlijk tafelen en een gezellige bedie...

Het was heerlijk tafelen en een gezellige bediening in een leuke omgeving. Daar zien ze ons nog

carine
Beoordeeld op: 24/09/2020
carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten, grote porties, coronaproof...

Zeer lekker gegeten, grote porties, coronaproof. Zeker een aanrader. Enkel wat onbegrijpelijk dat we, ondanks nog vele lege tafels, in een donker hoekje werden geplaatst.

datum score