Beoordelingen van Zita

154 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
154 beoordelingen
datum score
hilde
Beoordeeld op: 20/01/2020
hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijkheid ,lekker eten , interieur ,...

vriendelijkheid ,lekker eten , interieur , kader , correctheid prijs - kwaliteit ,

Johan
Beoordeeld op: 20/01/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

gambas te lang gebakken en dus droog koude...

gambas te lang gebakken en dus droog koude tocht in de zaal

Loos
Beoordeeld op: 13/01/2020
Loos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het is een prachtig restaurant, het eten was...

Het is een prachtig restaurant, het eten was lekker en de bediening was super vriendelijk. Het eten kwam op tijd, niet te vroeg, niet te laat. Wij gaan zeker terug!

Lut
Beoordeeld op: 13/01/2020
Lut beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig interieur, vriendelijke service, lekke...

Gezellig interieur, vriendelijke service, lekker eten. Het enige minpuntje vonden we dat er niet veel volk was, maakt het iets minder gezellig. Maar het was een zondagavond en kort na de feestdagen. Een aanrader

Richard
Beoordeeld op: 11/01/2020
Richard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Geweldig eten. Uitstekende service....

Geweldig eten. Uitstekende service.

Freddy
Beoordeeld op: 06/01/2020
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles viel goed mee. Het eten was lekker, de...

Alles viel goed mee. Het eten was lekker, de bediening goed en de sfeer in het restaurant was ontspannen.

Sonja
Beoordeeld op: 04/01/2020
Sonja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uitstekende service en lekker geluncht, vriende...

Uitstekende service en lekker geluncht, vriendelijke bediening!!!

Marc
Beoordeeld op: 04/01/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

vriendelijke bediening, lekker eten, aangepast...

vriendelijke bediening, lekker eten, aangepast aan de dieetwensen

Edwig
Beoordeeld op: 02/01/2020
Edwig beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel, zeer lekker en...

Zeer vriendelijk personeel, zeer lekker en mooi gepresenteerde gerechten. Een aanrader in het Leuvense.

Rony
Beoordeeld op: 29/12/2019
Rony beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

heel hartelijk onthaal en lekkere maaltijd...

heel hartelijk onthaal en lekkere maaltijd

datum score