Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.7 Gebaseerd op 17 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
17 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
An
Beoordeeld op: 11/02/2018

klantonvriendelijk

We kregen het laatste tafeltje toegewezen vlakbij de buitendeur. Telkens de deur openging was het vreselijk koud. We vroegen om ons een ander tafeltje toe te wijzen als er eentje vrij kwam. Dit bleek onmogelijk (de ober deed zijn best maar werd teruggefloten door de bazin), terwijl er klanten na ons toekwamen die wel een plaats kregen, elders in de zaak.. Bovendien hebben we 1u en15 minuten gewacht op ons eten dat dan lauw geserveerd werd.. Tijdens ons eten zijn we 26! keer opgestaan om de deur te sluiten...

Pascal
Beoordeeld op: onbekend

The worst "mexican" I ever tried. The marguarit...

The worst "mexican" I ever tried. The marguarita is a false one. The tortillas are served with industrial sauces. I think this guys never went to Mexico. When you want to pay, credit cards are not accepted. I sent a mail complaining about this situation. Somebody answered me aggressively taking me for a fool. Absolutely to be avoided.

Nick
Beoordeeld op: onbekend

Ervaring om snel te vergeten

Hier met een paar vrienden en de kinderen komen eten; alhoewel, van eten is weinig in huis gekomen. In een hoekje gedrumd aan een tafel voor 8 terwijl we gereserveerd hadden voor 11. De 2 kleinste mochten op de schoot. Na een uur gevraagd waar onze 2 (twee) voorgerechten bleven. Na een dik kwartier kwamen die er aan, samen met het eten van de kinderen. De groenten van de kinderen waren pikant dus die hebben ze niet opgegeten. Na 2 uur nog geen hoofdgerechten gezien dus hebben we alles geannuleerd en zijn we zonder eten weggegaan. De kinderen waren moe en moesten dringend naar bed en onze eetlust was eigenlijk ook weg. Gelukkig was het gezelschap beter dan het restaurant! Hier zien ze ons nooit nog terug!

placeholder
Joris
Beoordeeld op: onbekend

Kindonvriendelijk

Zondagavond gaan eten in Vera Cruz te Leuven (Wilsele) met 3 volwassenen en 2 kinderen. Tot onze grote ontgoocheling waren er geen kinderstoelen voorradig. Dan het peutertje maar op de schoot... erg onhandig. Een extra bordje voor uw kindje kost één € extra, verder wordt er gevraagd uw kinderen bij u aan tafel te houden, terwijl er vissen te bekijken zijn.. Er wordt alles aan gedaan om kinderen te weerhouden in dit restaurant, wanneer we uitleg vroegen aan het personeel, was het antwoord dat de directie het zo wil! De ober kwam tot driemaal toe de bestelling opnemen, we kregen niet de tijd om rustig te kiezen! De aperitiefjes werden geserveerd, de "Margarita" was alles behalve lekker, een suikerig brouwsel met enkele ijsblokjes i.p.v. crunched ijs, pulco i.p.v. echt limoensap enz.. ook geen zoutrandje rond het glas. Nog voor we twee slokken gedaan hadden van het aperitief, was het eten al daar! Een heet bord met lauw eten erop! De kinderportie was belachelijk klein, over de smaken valt te discuciëren... Al bij al een slechte ervaring.

Sandra
Beoordeeld op: onbekend

etentje uit met vriendinnen

We waren met 3 vriendinnen vrijdagavond gaan eten bij Vera Cruz. Ik zal beginnen met de positieve dingen. Het eten was heel lekker en de porties waren groot. Het interieur was er aangenaam. En je kan er voldoende parking vinden. Spijtig genoeg woog dit voor mij niet op tegen het negatieve. Dit restaurant neemt geen reservaties tenzij voor een groep van 8 of meer (weet niet of dit alleen vrijdagavond is of alle dagen). Dus dit was wachten totdat je een tafel kreeg. Daarbovenop was er geen duidelijke organisatie om je op te roepen wanneer er een tafel vrijkwam. De bediening en de keuken vond ik traag. Het heeft alles bij elkaar te lang geduurd eer we konden eten (bijna 2 uur).

Veerle
Beoordeeld op: onbekend

Goede prijs/kwaliteit maar helaas is het elke...

Goede prijs/kwaliteit maar helaas is het elke keer zeeeeer lang wachten. Vooral de bediening van de dranken laat te wensen over. Elke keer weer. WIj bestellen steeds dubbel maar dat kan niet de bedoeling zijn.

David
Beoordeeld op: onbekend

Lekker maar altijd heel druk, zeker op w-e....

Lekker maar altijd heel druk, zeker op w-e. Spijtig dat reserveren alleen voor grote groepen kan, wat maakt dat het niet echt gericht is naar koppels die romantisch willen eten. Prijs van menu is onklopbaar en wat je krijgt is lekker. Vlotte bediening en vriendelijk. Alleen contant betalen is wel een nadeel.

Ellen
Beoordeeld op: onbekend

Overheerlijk! Het 3-gangen menu van €...

Overheerlijk! Het 3-gangen menu van € 25 is een absolute aanrader: quesadilla, fajitas met kip en chocomousse. Gezellig interieur.

placeholder
Michel
Beoordeeld op: onbekend

Vele keren na mekaar at ik er steeds de Biftec...

Vele keren na mekaar at ik er steeds de Biftec El Sombrero, die telkens even lekker was. Ook de Pescado Guerrero ( roodbaars met licht pikante tomatensaus ) en de Combinacion Tuccan ( steak en sterk gekruid gehakt met cactusreepjes en rijst ) blijven keer op keer ronduit lekker. Als aperitief blijf ik er de Margaritha nemen, die nog altijd de beste is die ik ooit dronk. Iets negatiefs ? 'k Zou het echt niet weten, zelfs na een paar tientallen bezoeken !

Isabelle
Beoordeeld op: onbekend

Vorige vrijdag nog geweest met een groep van...

Vorige vrijdag nog geweest met een groep van 16 mensen. Ondanks de grote groep werden we wel heel vlot bediend. Zowel het eten als het interieur zijn super en dit voor zeer democratische prijzen. Jammer dat zij geen eigen website hebben met de openingsuren en de kaart vermeld.

Alle beoordelingen van dit restaurant