google map
Budget
DE LAYENS
3000 LEUVEN Brasserie
Wasbar Leuven - Tiensestraat
3000 LEUVEN Fast food, Belgische
7.8
Het Beleg Van Leuven
3000 LEUVEN Belgische
Makitime
3000 LEUVEN Japanse, Sushi, Eetcafé
Leo Pancakes
3000 LEUVEN Bagels, Patisserie
O'Tacos
3000 LEUVEN Fast food, Burger
IL PICCANTINO 2
DE NACHTUIL
3000 LEUVEN Franse
TRATTORIA DELL' ORATORIENHOF
3000 LEUVEN Italiaanse
DOMINO'S PIZZA
3000 LEUVEN Pizza, Pasta
De 3 Wijzen
3000 LEUVEN Japanse, Sushi, Aziatische
Pizzissima
3000 LEUVEN Pizza, Italiaanse
Makitime
Japanse, Sushi, Eetcafé
Leo Pancakes
Bagels, Patisserie
O'tacos
Fast food, Burger
De 3 Wijzen
Japanse, Sushi, Aziatische
Pizzissima
Pizza, Italiaanse

Leuven, een stad met heel wat toeristische trekpleisters... en heerlijke restaurants!

Leuven, de hoofdstad van Vlaams-Brabant, wordt ook wel de bierstad (Stella Artois, brouwerij) en de studentenstad (KUL, universiteit) genoemd.

De stad Leuven beschikt over heel wat toeristische trekpleisters. Zowel het historische als het groene stadsgedeelte vormen een favoriete plaats voor zakenlui en vakantiegangers.

Het imposante stadhuis, de kloosters, de colleges, de prachtige kerken en begijnhoven behoren tot de belangrijkste historische monumenten. Wie graag geniet van een rustige, groene omgeving kan terecht in De Kruidtuin of het St.-Donatiuspark of in het Familiepark Provinciaal Recreatiedomein (Kessel-Lo).

Leuven, een gezellige winkelstad

De kern van het Leuvense winkelgebeuren situeert zich tussen de Bondgenotenlaan en de Diestsestraat, de kleine steegjes en op de vele pleintjes.

De restaurants in Leuven bieden een erg gevarieerde keuken aan: van Franse tot Afrikaanse restaurants, op elke hoek, straat of pleintje vind je wel een horecazaak.

Tijdens de zomer kan men genieten van de ontspannende sfeer op de vele terrassen. Kortom, Leuven is een prachtige stad die zijn bezoekers zowel culinair, cultureel als recreatief verwent.

Resto.be biedt u een ruime keuze aan Leuvense restaurants tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat restaurants in Leuven online boeken!