Beoordelingen van Il Forno

389 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
389 beoordelingen
datum score
JEAN-POL
Beoordeeld op: 29/01/2023
JEAN-POL beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Qualité cuisine - personnel serviable et souria...

Qualité cuisine - personnel serviable et souriant - environnement agréable.

Hilde
Beoordeeld op: 29/01/2023
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Il Forno : vriendelijke bediening, soepel bij...

Il Forno : vriendelijke bediening, soepel bij het bestellen, lekker eten, gezellig interieur ! We hadden een tafel bij het gezellig haardvuur. Top avond ! We komen terug.

Mathieu
Beoordeeld op: 28/01/2023

Planche anti pasti et pizza Hugo et ardennaise...

Planche anti pasti et pizza Hugo et ardennaise excellentes

Corine
Beoordeeld op: 25/01/2023
Corine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout était parfait...

Tout était parfait

Lionel
Beoordeeld op: 23/01/2023
Lionel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Le service était parfait. Le cadre est beau....

Le service était parfait. Le cadre est beau. Pizza parfaite. seul bémol le service de la pizza dans une assiette, ce serait mieux de le mettre dans un récipient rond + grtiner la lasagne.

Nicolas
Beoordeeld op: 14/01/2023
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon, serveuses souriantes et professionnel...

Très bon, serveuses souriantes et professionnelles, feu ouvert génial. Bon assortiments de plats et pizzas. Patronne sympa. Je recommande !

Michel
Beoordeeld op: 14/01/2023
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Comme tjs, plats au top et service parfait...

Comme tjs, plats au top et service parfait sans chichi!

Paul
Beoordeeld op: 08/01/2023
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goed verzorgd, vriendelijke en...

Lekker eten, goed verzorgd, vriendelijke en snelle bediening

Jeroen
Beoordeeld op: 07/01/2023
Jeroen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Top pizza !...

Top pizza !

Albert
Beoordeeld op: 26/12/2022
Albert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Menu de Noël proposé à un prix vraiment démocra...

Menu de Noël proposé à un prix vraiment démocratique, délicieux, bien présenté, original, qui a ravi nos papilles et nos yeux. Acceuil et service impeccable.

datum score