Beoordelingen van D'achtste Zaligheid

87 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
87 beoordelingen
datum score
Christel
Beoordeeld op: 11/03/2020
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Supervriendelijke bediening en heel lekker...

Supervriendelijke bediening en heel lekker eten. Ik laat onze bewoners (van de buitenhuizen van het Gielsbos) altijd zelf kiezen waar ze willen gaan eten en ze kiezen heel vaak voor jullie. Dus dat zegt genoeg. :-) Bedankt

Walter
Beoordeeld op: 08/03/2020
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit.Lekker gegeten.Enkel...

Goede prijs/kwaliteit.Lekker gegeten.Enkel was er wat rumoer van in de buurt staande tafels waar grote gezelschappen zaten.Waren er van 19:00 uur tot ongeveer 23:00 uur en hebben met ons gezelschap (4 pers.) een fijne avond gehad.

Jef en Hedwig
Beoordeeld op: 05/03/2020
Jef en Hedwig beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten....

Vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten.

Tineke
Beoordeeld op: 04/03/2020
Tineke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel gezellig, lekker eten en vriendelijke...

Heel gezellig, lekker eten en vriendelijke bediening. We komen zeker terug.

christine
Beoordeeld op: 03/03/2020
christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zeer goede bediening. vriendelijke mensen....

zeer goede bediening. vriendelijke mensen. uitgebreide kaart met duidelijke uitleg voor allergie. zeer lekker gegeten met zalig nagerecht. zeker voor herhaling vatbaar.

Mieke
Beoordeeld op: 01/03/2020
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Keivriendelijke bediening, lekker eten, gezelli...

Keivriendelijke bediening, lekker eten, gezellige sfeer! Hier kom ik nog eens!

Gert
Beoordeeld op: 01/03/2020
Gert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten en vriendelijke bediening...

Lekker gegeten en vriendelijke bediening

Louisa
Beoordeeld op: 29/02/2020
Louisa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte service , vriendelijk , En lekker eten ...

Vlotte service , vriendelijk , En lekker eten En vooral een mooie gezellige zaak geworden . Proficiat

Evi
Beoordeeld op: 29/02/2020
Evi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds een vriendelijke ontvangst en...

Zoals steeds een vriendelijke ontvangst en bediening en heel lekker eten.

Patrick
Beoordeeld op: 29/02/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle en vlotte bediening, heerlijke gerechten...

Snelle en vlotte bediening, heerlijke gerechten.

datum score