Beoordelingen van Le Magret

215 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
215 beoordelingen
datum score
placeholder
Isabel
Beoordeeld op: 10/06/2018
Isabel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijke gastvrouw. Echter...

Lekker eten, vriendelijke gastvrouw. Echter zeer lange wachttijden tussen de verschillende gerechten, 5u aan tafel gezeten...

Luc
Beoordeeld op: 28/04/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke, attentvolle gastvrouw. Het eten...

Vriendelijke, attentvolle gastvrouw. Het eten was zeeeer lekker begeleid met goede wijn. Niks aan op te merken. Een geslaagde, gezellige avond.

Françoise
Beoordeeld op: 23/04/2018
Françoise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker en fijn menu vlotte bediening...

Zeer lekker en fijn menu vlotte bediening met het ietsje meer - mooi kader

Dries
Beoordeeld op: 16/04/2018
Dries beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

persoonlijke aanpak, met goede prijs/ kwaliteit...

persoonlijke aanpak, met goede prijs/ kwaliteit. Toppertje was het lekker Belgisch wijntje bij de Belgische asperges.

Gaston
Beoordeeld op: 14/04/2018
Gaston beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We worden steeds zeer vriendelijk ontvangen...

We worden steeds zeer vriendelijk ontvangen en bediend door Martine en Bart is een uitstekende chef !!!! Het kader is zeer goed, de bediening is uitstekend en het eten is subliem. We kijken er altijd naar uit om terug te gaan !!! DIKKE PROFICIAT aan Martine en Bart.

Roger
Beoordeeld op: 12/04/2018
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gulle ontvangst, lekker eten en drinken, faire...

Gulle ontvangst, lekker eten en drinken, faire prijs. ,

Wendy
Beoordeeld op: 09/04/2018
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel vriendelijke bediening, mooi en gezellig...

Heel vriendelijke bediening, mooi en gezellig kader en kwaliteitsvol en heel lekker eten!

Arbyn J.
Beoordeeld op: 08/04/2018
Arbyn J. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Schitterend accomodatie .vriendelijke bedienin...

Schitterend accomodatie .vriendelijke bediening en heel lekker eten .

Linda
Beoordeeld op: 05/04/2018
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Warm en vriendelijk onthaal, goede bediening...

Warm en vriendelijk onthaal, goede bediening en lekkere gerechten ! Dit alles in een tof en gezellig kader !

Eddy
Beoordeeld op: 05/04/2018
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

super lekker eten en zeer goede bediening,...

super lekker eten en zeer goede bediening, bobcampagne is top!!!!!

datum score