Beoordelingen van Raam

767 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
767 beoordelingen
datum score
Monique
Beoordeeld op: 16/10/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Puur en voldoende...

Puur en voldoende

Eddy
Beoordeeld op: 15/10/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

Een vrij strak en best mooi kader , ongemakkeli...

Een vrij strak en best mooi kader , ongemakkelijke stoelen , akoestiek is helaas niet optimaal . Noten ( gebrande ) en noten ( gesuikerde ) bij de koffie hoeven echt , ofwel een echte amuse voor en iets zoets na , ofwel gewoon weglaten. De vissoep met schelpjes was zeer lekker , een aanrader ! De rode poon bij het hoofdgerecht was te ver gegaard en niet " gegrild " . De saus bij dit gerecht rook " raar " had een heel typische smaak maar samen met de kokos(?)rijst was het niet slecht. Het tegen meerprijs aangeboden broodje is lekker maar eigenlijk te duur ( 4€ ) . De boter die erbij was is echt tè zeer geparfumeerd . Raam bied een aantal zeer verrassende wijntjes aan per glas of per fles , er staan enkele zeer mooie ontdekkingen bij ! De bediening was correct en vriendelijk . Of we terugkomen moeten we nog even bedenken ...

An
Beoordeeld op: 12/10/2019
An beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd prima in orde,zeer verzorgd,pure keuken,...

Altijd prima in orde,zeer verzorgd,pure keuken,vriendelijk,gezellig, Aanrader!!!!!! Plaats waar ik met veel plezier terugkeer

Dirk
Beoordeeld op: 12/10/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alweer uitstekend verwend door het Raam-team...

Alweer uitstekend verwend door het Raam-team

femke
Beoordeeld op: 11/10/2019
femke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

het eten was ok en ook ok qua prijs de verwacht...

het eten was ok en ook ok qua prijs de verwachtingen voor de menu van de chef waren wel hoog toen de bediening zei "we hebben echt al heel goeie commentaar gekregen". Daar bleven we wat op onze honger zitten. Alles lekker en voldoende, alleen niks speciaals en soms de kruiding wat te weinig en dan weer wat te veel. Over het algemeen wel tevreden.

Bernard
Beoordeeld op: 11/10/2019
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi kader Mooie kaart Uitstekende gerechten Ui...

Mooi kader Mooie kaart Uitstekende gerechten Uitstekende service

Philip
Beoordeeld op: 11/10/2019
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Goed eten ideaal rustig kader...

Goed eten ideaal rustig kader

Ingrid
Beoordeeld op: 11/10/2019
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De hartelijke welkom, de best mogelijke vriende...

De hartelijke welkom, de best mogelijke vriendelijke bediening ook al is het druk, de fijne lichte keuken! Top

Pieter
Beoordeeld op: 05/10/2019
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Suuuper lekker! En steeds een verrassend aanbod...

Suuuper lekker! En steeds een verrassend aanbod.

Dien
Beoordeeld op: 05/10/2019
Dien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastisch lekker gegeten Dikke pluim voor...

Fantastisch lekker gegeten Dikke pluim voor jonge kok en zeker niet de super vriendelijke bediening vergeten te bedanken. Top team.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in