Beoordelingen van Bella Vista

228 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
228 beoordelingen
datum score
Jeffrey
Beoordeeld op: 18/02/2020
Jeffrey beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De bediening is zeer vriendelijk en heeft oog...

De bediening is zeer vriendelijk en heeft oog voor detail. Het eten is verzorgd en lekker. Italiaanse muziek en de italiaanse gastvrijheid maken er een traditioneel restaurant van!!

Wendy
Beoordeeld op: 16/02/2020
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Was heel lekker!...

Was heel lekker!

Connie
Beoordeeld op: 10/02/2020
Connie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten in een gezellig etablissement....

Lekker gegeten in een gezellig etablissement.

Christine
Beoordeeld op: 09/02/2020
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker en verzorgd/ leuke bediening...

Zeer lekker en verzorgd/ leuke bediening

Pascal
Beoordeeld op: 23/01/2020
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede service. Lekker gegeten. 2 rijkelijk...

Zeer goede service. Lekker gegeten. 2 rijkelijk gevulde pizza's BBQ en mooi bord pasta+ dame blanche was groot.

Kelly
Beoordeeld op: 13/01/2020
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en leuke sfeer!...

Lekker eten en leuke sfeer!

Naomi
Beoordeeld op: 09/01/2020
Naomi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Zeer lekker en goede bediening!...

Zeer lekker en goede bediening!

Harry
Beoordeeld op: 06/01/2020
Harry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zij maken fantastische pizza's !...

Zij maken fantastische pizza's !

De Doncker
Beoordeeld op: 29/12/2019
De Doncker beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding voor het eten is...

Prijs kwaliteit verhouding voor het eten is ok..drank in verhouding te duur...wel heel correcte en snelle bediening

Willem
Beoordeeld op: 29/12/2019
Willem beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijk personeel en bediening. Geen...

Super vriendelijk personeel en bediening. Geen lange wachttijden ook zat het volledig vol. Personeel komt zelfs steeds bijschenken en dat met vol restaurant,andere zaken zetten de fles op tafel na eerste glas en de rest moet je zelf doen. Zeer lekker en verzorgde porties. Bij het buitengaan word je begroet door het voltallige team.TOP!!!!!

datum score