Beoordelingen van Il Padrino

29 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
29 beoordelingen
datum score
Arno
Beoordeeld op: 16/06/2019
Arno beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is een gezellig restaurantje dat qua prijs-...

Het is een gezellig restaurantje dat qua prijs-kwaliteit enorm goed is. Het eten is er erg lekker en de porties zijn zeker voldoende. De bediening is zeer snel en vriendelijk, een simpele lach maakt een restaurant bezoek al zoveel beter. Ondanks dat ik al jaren in Lovendegem woon was het mijn eerste bezoek, maar ze zullen mij daar nog vaak zien. Wees daar maar zeker van!

Tommy
Beoordeeld op: 09/06/2019
Tommy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We zaten boven, de bediening was niet in orde...

We zaten boven, de bediening was niet in orde veel te lang moeten wachten op onze drank als aperitief en bij de ons hoofdgerecht lang moeten wachten achter onze wijnen Mvg

Christophe
Beoordeeld op: 06/06/2019
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten en gezellig...

Vriendelijke bediening, lekker eten en gezellige setting

Tamara
Beoordeeld op: 05/06/2019
Tamara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker en de bediening vriendelijk...

Het eten was lekker en de bediening vriendelijk. Alleen had ik bij de koffie toch liever een koekje of chocola gehad in plaats van een zure snoep :)

JP
Beoordeeld op: 30/05/2019
JP beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede bediening, aangenaam kader....

Lekker eten, goede bediening, aangenaam kader. Aanrader!

Els
Beoordeeld op: 27/05/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening vlot, Menu's heel verzorgd, heel...

Bediening vlot, Menu's heel verzorgd, heel lekker. Aangename sfeer. Correcte prijzen.

Paul
Beoordeeld op: 23/05/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, vriendelijk en vooral heel...

Vlotte bediening, vriendelijk en vooral heel lekker!

Dirk
Beoordeeld op: 20/05/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk ontvangst en lekker van eten....

Vriendelijk ontvangst en lekker van eten.

Annick
Beoordeeld op: 20/05/2019
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

we zijn met 6 komen eten en iedereen was wel...

we zijn met 6 komen eten en iedereen was wel tevreden. bediening is zeer vriendelijk en attent, aangenaam :-) de keuze om de de scampi als voorgerecht portie te nemen was een duidelijke keuze omdat mijn ma niet meer zo veel kan eten, ze heeft dus scampi's "uitgedeeld". de sorbet is een zeer ruime portie alsook de 3 bollen chocomousse => de bolletjes zouden kleiner mogen zijn en vb wat garnituur bij de sorbet , we hebben echt moeten duwen om het op te eten . minpunt : de carpacio was niet meer mooi rood van kleur en heeft te veel vinaigrette gekregen, vermoedelijk is de carpacio ook wat te lang blijven staan tussen klaarmaken en opdienen waardoor de wat grauwe kleur en ook de smaak was niet meer fris. We hebben met 3 carpacio gegeten en 2 van de drie hebben geen fijne nacht gehad ...

Bertin
Beoordeeld op: 18/05/2019

het kader was...

het kader was

datum score