Beoordelingen van De Waterhoek

4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
4 beoordelingen
datum score
placeholder
Jimmy
Beoordeeld op: 31/08/2018

Goed

Jammer dat het koninginnenhapje niet zelf gemaakt is. Voor 18 euro zou dat mogen. De biefstuk was super. De gratin heerlijk.

placeholder
Vanessa
Beoordeeld op: onbekend
Vanessa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon geweldig

Heb de beste mosselen ooit gegeten op restaurant ,zo lekker en groot en super klaar gemaakt ,met daarbij een lekker door hun aangeraden wijntje .dat allemaal voor een klein prijsje .

Anaïs
Beoordeeld op: onbekend

Leuk kader, lekker en supervriendelijke bedieni...

Echt een aanrader voor wie houdt van een gezellig etentje in een piekfijn onderhouden en rustig kader ! Naar een minpunt zal je moeten zoeken : wat je voorgeschoteld krijgt, is niet alleen van prima kwaliteit, maar wordt ook als een uitnodigend schilderijtje gepresenteerd . Neem er dan ook nog de uiterst vriendelijke, gemoedelijke service bij en je uitje kan niet meer stuk ! Ook onze hond werd er - op het terras - op fris water én een snoepje verrast ! Ik kom er zeker terug, ook al ben ik van Brugge :-) !

Remy
Beoordeeld op: onbekend

Het eten is lekker De bediening tof en zeer...

Het eten is lekker De bediening tof en zeer vriendelijk personeel die mee kan lachen en zwansen ook al hebben ze zeer veel werk. En dat alles al zeer vele jaren. Proficiat aan de uitbaters.

datum score