Beoordelingen van Carre

4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
4 beoordelingen
datum score
Roger
Beoordeeld op: onbekend

Al twintig jaar een topper in de streek voor...

Al twintig jaar een topper in de streek voor malse steaks met superlekkere sausjes en voor mosselen. De prijs/kwaliteitsverhouding is ongeëvenaard, de bediening is er (zelfs als het zeer druk is) efficient en supervriendelijk en sinds de laatste herinrichting is het er ook zeer gezellig geworden. Onder het weekeinde is reververen er zeker een must.

Marie-Claire
Beoordeeld op: onbekend

Vriendelijk onthaal en lekkere keuken....

Vriendelijk onthaal en lekkere keuken.

marc
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekkere verzorgde belgische keuken, lekker...

Zeer lekkere verzorgde belgische keuken, lekkere verrassende sausjes bij de malse steaks en fijne gepanneerde escaloppes !!! dessertkaart mag iets uitgebreider.

Roger
Beoordeeld op: onbekend

Het adres bij uitstek voor botermalse steaks...

Het adres bij uitstek voor botermalse steaks en lekkere sausjes. De prijs-kwaliteitsverhouding is ongeevenaard in de streek, de bediening is tegelijk vriendelijk en superefficient en sinds het interieur werd opgeknapt is het er zeer aangenaam toeven. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het er onder het weekeinde constant stampvol zit en reserveren aan te bevelen is.

datum score