Beoordelingen van L'ecailler

124 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
124 beoordelingen
datum score
Paulette
Beoordeeld op: 19/09/2020
Paulette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent accueil. Service impeccable. Et comme...

Excellent accueil. Service impeccable. Et comme toujours, croquettes de crevettes et plat de homard au top.

Xavier
Beoordeeld op: 14/09/2020
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

qualité des mets au rendez-vous...

qualité des mets au rendez-vous

JEAN
Beoordeeld op: 03/09/2020
JEAN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Très bon accueil,excellent qualité des plats...

Très bon accueil,excellent qualité des plats et bon conseil pour le vin

Claude
Beoordeeld op: 03/09/2020
Claude beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Fraîcheur et qualité au RV....

Fraîcheur et qualité au RV.

Rami
Beoordeeld op: 02/09/2020
Rami beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Service agréable, repas excellent, fraicheur...

Service agréable, repas excellent, fraicheur des produits.

Luc
Beoordeeld op: 30/08/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Comment toujours très belles qualités des produ...

Comment toujours très belles qualités des produits offerts de la Mer, avec un ration qualité / prix excellent.

Samuele
Beoordeeld op: 26/08/2020
Samuele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Un service excellent...

Un service excellent

chris
Beoordeeld op: 26/08/2020
chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De bediening was perfect. Eten: vis en fois...

De bediening was perfect. Eten: vis en fois gras was perfect gebakken. Een grote keuze uit de wijn kaart. Echt genoten hebben we gedaan

Jm
Beoordeeld op: 20/08/2020
Jm beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Très bon accueil et service par le personnel....

Très bon accueil et service par le personnel. Excellent repas , la sauce armoricaine était un véritable régal! Bravo au chef!

Patrick
Beoordeeld op: 13/08/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellente cuisine et très bon service...

Excellente cuisine et très bon service

datum score