Beoordelingen van L'avvio

90 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
90 beoordelingen
datum score
Salvatore
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Salvatore beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lunch très bon, copieux ! Vin et boissons bien...

Lunch très bon, copieux ! Vin et boissons bien équilibrées

Laurence
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2019
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Le service était très bien, les plats fidèle...

Le service était très bien, les plats fidèle à ce qui était annoncé et c'était très bon.

VInciane
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 09/10/2019
VInciane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

LE MENU ETAIT DELICIEUX ET LA SURPRISE DU CHEF...

LE MENU ETAIT DELICIEUX ET LA SURPRISE DU CHEF AGREABLE. L'ACCUEIL ÉTAIT CONVIVIAL , LE CADRE PLAISANT. UNE BELLE DÉCOUVERTE!

Xavier
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/10/2019
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

A...

A

Danielle
Beoordeeld op: 07/09/2019
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

J'apprécie énormément la qualité de ce qui...

J'apprécie énormément la qualité de ce qui nous est servi, le soin apporté à la présentation, l'accueil simple et chaleureux et le cadre qui est simple et sobre. Les tables ne sont pas trop proches ni trop nombreuses ce qui permet de manger dans le calme et à notre aise. De plus, il y a moyen de très bien manger pour un prix raisonnable. Je recommande vivement.

Mathilde
Beoordeeld op: 13/08/2019
Mathilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Chouette cadre, personnel sympathique, produits...

Chouette cadre, personnel sympathique, produits de qualité !

Laurence
Beoordeeld op: 08/08/2019
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Très belle découverte. Un endroit agréable...

Très belle découverte. Un endroit agréable et un délice dans l'assiette. A refaire au plus vite.

placeholder
Nathalie
Beoordeeld op: 22/07/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Tout était très bon et service impeccable...

Tout était très bon et service impeccable

Mélissa
Beoordeeld op: 20/07/2019
Mélissa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Une excellente soirée en amoureux le menu 4...

Une excellente soirée en amoureux le menu 4 services est un régal ! Nous n'avons pu finir à cause de nos petits estomacs mais tout était parfait nous reviendrons sans problème ! Personnel au petit soin chapeau au chef et merci pour cette soirée vous avez régalé nos papilles avec tant de saveurs ! Petit cœur de cœur pour l'oeuf poché à la truffe !

Tina
Beoordeeld op: 24/06/2019
Tina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Nous étions 4, et nous avons été satisfait....

Nous étions 4, et nous avons été satisfait. Nous avons très bien mangé, le vin était excellent.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in