Beoordelingen van La Cucinella

375 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
375 beoordelingen
datum score
placeholder
Gwendolyn
Beoordeeld op: 21/10/2019
Gwendolyn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Un personnel sympathique et serviable. Une...

Un personnel sympathique et serviable. Une cuisine raffinée et haute en couleur ! Petit bémol pour la proximité des tables... j aime souper avec mon compagnon, pas 4 personnes inconnues quasi collées à ma table

Anne
Beoordeeld op: 18/10/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

menu au top accueil serviabilité endroit cosy...

menu au top accueil serviabilité endroit cosy

Julien
Beoordeeld op: 12/10/2019
Julien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Tres agréable. Tres bons produits...

Tres agréable. Tres bons produits

Dominique
Beoordeeld op: 07/10/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Très bon: cuisine, choix de vins. Ambiance...

Très bon: cuisine, choix de vins. Ambiance agréable. Accueil variable selon la personne

Laura
Beoordeeld op: 06/10/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Pour tout ... les plats sont copieux , exceptio...

Pour tout ... les plats sont copieux , exceptionnels... et surtout parfaitement dosés.. tout est équilibré et fait avec goûts ... le meilleur de liège !

Lucie
Beoordeeld op: 06/10/2019
Lucie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Excellent. Personnel parfait....

Excellent. Personnel parfait.

Josephine
Beoordeeld op: 05/10/2019
Josephine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Serveurs complètement dépassés pourtant les...

Serveurs complètement dépassés pourtant les plats étaient excellents donc visite mitigée.

Monique
Beoordeeld op: 05/10/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Tout est délicieux, beau décor, belle ambiance,...

Tout est délicieux, beau décor, belle ambiance, excellent service, grnial

claire
Beoordeeld op: 04/10/2019
claire beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent xxxx...

Excellent xxxx

Robert
Beoordeeld op: 29/09/2019
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Tres agreable...

Tres agreable

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in