Beoordelingen van Wang Restaurant

45 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
45 beoordelingen
datum score
Salvatore
Beoordeeld op: 19/09/2022

Nous avons pris le menu 3 plats et nous avons...

Nous avons pris le menu 3 plats et nous avons apprécié la qualité des plats.

Marie
Beoordeeld op: 23/08/2022
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

L'accueil et le service étaient super, la nourr...

L'accueil et le service étaient super, la nourriture est délicieuse et le prix est raisonnable, surtout quand nous voyons la taille des assiettes.

Dominique
Beoordeeld op: 09/07/2022
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent et personnel très sympa...

Excellent et personnel très sympa

Arnaud
Beoordeeld op: 25/06/2022
Arnaud beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Nourriture de qualité et d différente de ce...

Nourriture de qualité et d différente de ce qu'on trouve dans les autres restaurants chinois, prix abordable et personnel très sympathique.

Florence
Beoordeeld op: 04/04/2022
Florence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Personnel était chaleureux et attentif. Les...

Personnel était chaleureux et attentif. Les plats étaient excellents !

Olivier
Beoordeeld op: 25/03/2022
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Qualité des plats et du service....

Qualité des plats et du service.

Justine
Beoordeeld op: 13/03/2022
Justine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

bon accueil et très bon repas!...

bon accueil et très bon repas!

Jean
Beoordeeld op: 04/03/2022
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil, bonne cuisine, propreté,...

Accueil, bonne cuisine, propreté,

Matthieu
Beoordeeld op: 30/01/2022

Excellent, fin,parfumé,gouteux...

Excellent, fin,parfumé,gouteux

jacqueline
Beoordeeld op: 01/01/2022
jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

très bonne cuisine. Service et gentillesse...

très bonne cuisine. Service et gentillesse de la personne qui nous servait excellents. Parfait.

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan