Beoordelingen van Pekin Paris

49 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
49 beoordelingen
datum score
placeholder
Carmelo
Beoordeeld op: 16/10/2019
Carmelo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

seul bémol les accompagnements pour apéro sont...

seul bémol les accompagnements pour apéro sont arrivés trop tard pas de chips non plus. Nous avions réservé par resto.be et apparemment notre place n'était pas réservée, vous avez dû nous placer à l'arrière salle. Sinon, la nourriture excellente comme d'habitude nous reviendrons.

renaud
Beoordeeld op: 07/10/2019
renaud beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

L'acceuil est très chaleureux, le personnel...

L'acceuil est très chaleureux, le personnel est très professionnel. Quant au buffet: excellent. Les plats sont très variés et vraiments succulents. De plus, pour un resto buffet à volonté, le rendement qu'ils ont assure une parfaite fraîcheur des aliments. J'y retournerai sans aucun doute!

dominique
Beoordeeld op: 30/07/2019
dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader

Sympa, dynamique, un régal !...

Sympa, dynamique, un régal !

Anne
Beoordeeld op: 29/07/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Grand choix de plats….personnel sympathique...

Grand choix de plats….personnel sympathique …. à recommander…..

Patrick
Beoordeeld op: 04/03/2018
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bonne accueil, beau cadre, nourriture...

Très bonne accueil, beau cadre, nourriture excellent, addition raisonnable que dire de plus !

Daniel P.
Beoordeeld op: 25/02/2018
Daniel P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout était très bon. Grand choix de plats....

Tout était très bon. Grand choix de plats.

Virginie D.
Beoordeeld op: 12/02/2018
Virginie D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

La qualité des produits! Excellent ! Le service...

La qualité des produits! Excellent ! Le service est très bon et le personnel très sympathique, compétant .. très bon endroit

Jason O.
Beoordeeld op: 11/02/2018
Jason O. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

On y mange très bien et j adore le buffet à...

On y mange très bien et j adore le buffet à volonté

Daniel
Beoordeeld op: 04/02/2018
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon et pas cher. Personnel sympa. Seul...

Très bon et pas cher. Personnel sympa. Seul bémol : pas beaucoup d’espace entre les tables

Marie claire D.
Beoordeeld op: 17/01/2018
Marie claire D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Par rapport qualités prix .....nous avons passé...

Par rapport qualités prix .....nous avons passé un bon moment

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in