Beoordelingen van Vincent Est Là

63 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
63 beoordelingen
datum score
Muriel
Beoordeeld op: 14/09/2021
Muriel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Très bien mangé...

Très bien mangé

Michel
Beoordeeld op: 13/09/2021
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Début d'après-midi bien agréable...accueil,repa...

Début d'après-midi bien agréable...accueil,repas,ambiance. Merci Vincent.

Fred
Beoordeeld op: 25/07/2021
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Petite carte, très bien exécutée merci Antoine....

Petite carte, très bien exécutée merci Antoine. Merci Vincent pour ton accueil toujours aussi chaleureux. Je recommande vivement.

Marie Hélène
Beoordeeld op: 12/07/2021
Marie Hélène beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon accueil , très beau menu ,nous sommes...

Très bon accueil , très beau menu ,nous sommes tous ravis

Marcel
Beoordeeld op: 05/07/2021
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Excellent repas dans une ambiance chaleureuse....

Excellent repas dans une ambiance chaleureuse.

PHILIPPE
Beoordeeld op: 14/06/2021
PHILIPPE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil agréable, plats soignés et ambiance...

Accueil agréable, plats soignés et ambiance générale détendue. Parfait pour une fin de semaine

Lars
Beoordeeld op: 13/06/2021
Lars beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Lang moeten wachten op drank. Eten was niet...

Lang moeten wachten op drank. Eten was niet gekruid en vuile aardappelen. Geen mondmasker

Monique
Beoordeeld op: 13/06/2021
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ce serait trop long à expliquer! Mais tout...

Ce serait trop long à expliquer! Mais tout y est impec : l'accueil de Vincent, la cuisine, le vin, l'ambiance... Un vrai bonheur d'avoir pu enfin y retourner!

Josette
Beoordeeld op: 31/05/2021
Josette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil toujours aussi chaleureux et cuisine...

Accueil toujours aussi chaleureux et cuisine toujours aussi délicieuse. Je recommande vivement.

Sarah
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Seul hic : menu lunch payé 30 € au lieu de...

Seul hic : menu lunch payé 30 € au lieu de normalement 25 € dans le cadre des RestoDays

datum score