Beoordelingen van Vincent Est Là

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
datum score
Sarah
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Seul hic : menu lunch payé 30 € au lieu de...

Seul hic : menu lunch payé 30 € au lieu de normalement 25 € dans le cadre des RestoDays

Isabelle
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goeie sfeer, leuke zaak en vriendelijk personee...

Goeie sfeer, leuke zaak en vriendelijk personeel. Het menu was lekker maar het hoofdgerecht (vis) smaakte wat flets en we twijfelden er wel aan of de vis vers was. Het andere hoofdgerecht (kippenrolade) was lekker. Lekkere voorgerechten & desserts. Algemeen beschouwd waren we tevreden.

Tamy
Beoordeeld op: 16/10/2020

Accueil et qualité...

Accueil et qualité

jean
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2020
jean beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

l’accueil de Vincent , bonne cuisine à un prix...

l’accueil de Vincent , bonne cuisine à un prix correct

PIERRE
Beoordeeld op: 12/10/2020
PIERRE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil sympa et rapide. Cuisine sans grandes...

Accueil sympa et rapide. Cuisine sans grandes prétentions mais de bonne qualité; les aliments sont bien cuits, bien présentés et gouteux. Les quantités sont parfaites. Je recommande l'adresse !

Francine
Beoordeeld op: 10/10/2020
Francine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Bon accueil / Personnel agréable et compétent...

Bon accueil / Personnel agréable et compétent / Cuisine agréable

Michèle
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2020
Michèle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil très sympa. Endroit à la déco un peu...

Accueil très sympa. Endroit à la déco un peu vintage, simple et conviviale. Repas impeccable, accord vins parfait ! Des plats savoureux, de saison et raffinés ! Un retour s'impose !

Leslie
Beoordeeld op: 06/10/2020
Leslie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Comme à chaque fois, reçus comme si nous étions...

Comme à chaque fois, reçus comme si nous étions de la famille, et le menu d'automne est parfait !

Yves
Beoordeeld op: 05/10/2020
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ambiance chaleureuse, une carte courte mais...

Ambiance chaleureuse, une carte courte mais variée. Des produits qualité et une jolie carte de vins. On y revient avec plaisir.

Alain
Beoordeeld op: 04/10/2020

Le restaurant est joli. La nourr...

Le restaurant est joli. La nourr

datum score