Budget
tot
SUSHI TIME
4000 LUIK ( Saint-Paul - Centrum )
Japanse, Sushi
EXKI Belle-lle
4000 LUIK ( Angleur )
Healthy food, Biologische, Belgisch-Franse
LE RIAD
4000 LUIK ( Centrum - Saint-Lambert - Place Du Marché )
Marokkaanse
LA BAIE DE HA LONG
4000 LUIK ( Ste-Walburge )
Aziatische
Y-SING
4000 LUIK ( St-Laurent )
Aziatische
BISTRO N'HOME
4000 LUIK ( Feronstree - Centrum - Place Du Marché )
13.5/20 Gault&Millau
13.5/20 Gault&Millau
I LOVE BURGER
4000 LUIK ( Saint-Paul - Centrum )
Hamburger
AUTOUR DU PALAIS
4000 LUIK ( St-Laurent - Centrum - Saint-Lambert - Place Du Marché )
Eetcafé

Luik, stad van lekkerbekken en de gastronomie!

In het Luikse stadscentrum en in de verkeersvrije straten eromheen, vindt u heel wat leuke restaurants, cafés, bistro’s en brasserieën. Van goedkope tot chique restaurants, van traditionele of lokale specialiteiten tot meer exotische gerechten. U vindt er altijd wel een leuk restaurant op maat van uw culinaire voorkeur en budget. Le Carré, een doolhof van verkeersvrij straatjes, is het uitgaansmekka van de stad en drukbezocht door studenten. In de wijk Outremeuse vindt u dan weer heel wat geweldige gastronomische restaurants.

De Luikse keuken is een eenvoudige maar erg populaire keuken. Enkele bekende specialiteiten zijn de Luikse stoofpot, de Luikse salade, bouletten met frietjes, witte pudding, gegrilde niertjes, Luikse fricassee,... om nog maar te zwijgen van de heerlijke Hervékaas en de «stron d'poye» (witte kaas met Luikse stroop), de boekweitpannenkoeken of de beroemde Peket (een lokale jenever op basis van bessen die veel wordt gebruikt in Luikse bereidingen).

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Luik tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat Luikse restaurants online reserveren!