Beoordelingen van Het Genot Op Den Berg

55 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
55 beoordelingen
datum score
Walter
Beoordeeld op: 22/07/2019
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Nogmaals dank voor het geslaagde feest. Iederee...

Nogmaals dank voor het geslaagde feest. Iedereen was super super te vrede en wij ook...want het was zee....eeer lekker !!!!

Herman
Beoordeeld op: 22/07/2019
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij hebben genoten van het lekkere eten, van...

Wij hebben genoten van het lekkere eten, van de fijne bediening, van het mooie terras en van het heerlijke uitzicht (panorama). Zeker voor herhaling vatbaar !

carine
Beoordeeld op: 21/07/2019
carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel aangenaam kader, goede, vlotte bediening. ...

Heel aangenaam kader, goede, vlotte bediening. Het eten was zeer lekker. Het enige minpuntje vonden wij dat er weinig groenten werden geserveerd.

Philippe
Beoordeeld op: 21/07/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

gewoon HEERLIJK gegeten in een prachtig kader...

gewoon HEERLIJK gegeten in een prachtig kader met adembenemende uitzichten. Uitstekende service.

Mario
Beoordeeld op: 20/07/2019
Mario beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten met een prachtig uitzicht....

Lekker eten met een prachtig uitzicht.

Marcel
Beoordeeld op: 15/07/2019
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij zijn samen met onze vrienden uitermate...

Wij zijn samen met onze vrienden uitermate tevreden en niet alleen over de mooie natuur, het zeer lekkere eten met liefde bereid, je kon de versheid van producten proeven. In alle rust konden we vanop het terras genieten van onze zeer geslaagde namiddag. Bedankt Pol en Yolande.

Stephanie
Beoordeeld op: 07/07/2019
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooie tafel op terras. Zeer vriendelijke en...

Mooie tafel op terras. Zeer vriendelijke en attente bediening, zowel voor onszelf als voor onze kinderen! Ook heel lekker gegeten, met topproducten!

Koen
Beoordeeld op: 07/07/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Toppie...

Toppie

Greta
Beoordeeld op: 07/07/2019
Greta beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Zeer beperkte kaart.Twee uur wachten op de...

Zeer beperkte kaart.Twee uur wachten op de hoofdschotel is héél erg lang = weinig professioneel. Als ik paling eet, verwacht ik voor 38€ dat het rivierpaling is en geen gekweekte soort. Positief: prachtige wijnkaart!

jeanine
Beoordeeld op: 23/06/2019
jeanine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Voor het lekker eten en het prachtig uitzicht...

Voor het lekker eten en het prachtig uitzicht

datum score