Beoordelingen van Lotier

531 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
531 beoordelingen
datum score
Nadine
Beoordeeld op: 16/02/2019
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Superlekker gegeten, zeer vriendelijke en vlott...

Superlekker gegeten, zeer vriendelijke en vlotte bediening!!! Aanrader!!!

guido V.
Beoordeeld op: 13/02/2019
guido V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij genoten van de vier gangen marktmenu, met...

Wij genoten van de vier gangen marktmenu, met lekkere aangepaste wijnen. Een gastronomisch pareltje in de Kempen. Ook de bediening en het kader scoren hoog.

Patrick
Beoordeeld op: 13/02/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zeer lekker ete vlotte bediening...

zeer lekker ete vlotte bediening

Gaston
Beoordeeld op: 11/02/2019
Gaston beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verwachtingen werden weer ingelost: lekker...

Verwachtingen werden weer ingelost: lekker gevarieerd eten in een aangenaam kader met een goede service.

Petra
Beoordeeld op: 10/02/2019
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

HET WAS EEN ZEER VERFIJNDE MENU, ECHT SUPER...

HET WAS EEN ZEER VERFIJNDE MENU, ECHT SUPER LEKKER. KEVIN HEEFT ZICH WEER OVERTROFFEN !!! OOK DE BEDIENING VERDIEND ZEKER EEN PLUIM. WE KIJKEN AL UIT NAAR EEN VOLGENDE KEER.

Jan
Beoordeeld op: 09/02/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig kader, mooi verzorgde gerechten. Uitst...

Gezellig kader, mooi verzorgde gerechten. Uitstekende bediending.

Francis
Beoordeeld op: 09/02/2019
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Degelijke bediening Familiale verwelkoming Inti...

Degelijke bediening Familiale verwelkoming Intieme sfeer Prijs/kwaliteit :O.K.

Leo
Beoordeeld op: 09/02/2019
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening, gerechten en aangepaste wijnen waren...

Bediening, gerechten en aangepaste wijnen waren, zoals steeds, top! Een bezoek aan Lotier is een garantie op een geslaagd culinair avondje uit.

marc s.
Beoordeeld op: 03/02/2019
marc s. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

bediening - maaltijd - hoeveelheid (niet te...

bediening - maaltijd - hoeveelheid (niet te groot) - presentatie op het bord - aangepaste lekkere wijnen - duiding van wat op het bord / in het glas ligt / zit ... alles top

Marjolein
Beoordeeld op: 03/02/2019
Marjolein beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ontvangst was warm, het eten en de bijpassende...

Ontvangst was warm, het eten en de bijpassende wijnen enorm lekker!

datum score