Beoordelingen van Le Baragou

73 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
73 beoordelingen
datum score
Geneviève
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 25/03/2019
Geneviève beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

ils ont une super cuisine créative, subtile...

ils ont une super cuisine créative, subtile et goûtue!

michel
Beoordeeld op: 25/03/2019
michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

accueil, service, cuisine et rapport qualité/pr...

accueil, service, cuisine et rapport qualité/prix parfaits.

annie
Beoordeeld op: 23/03/2019
annie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

délicieux nous avons passé une agréable soirée...

délicieux nous avons passé une agréable soirée

Hendrik V.
Beoordeeld op: 23/03/2019
Hendrik V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Le " MAX " , une découverte culinaire à répéter...

Le " MAX " , une découverte culinaire à répéter, une gastronomie très spéciale ! Merci Chef ...

Tanguy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/03/2019
Tanguy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

originalité, service sérieux et attentif qualit...

originalité, service sérieux et attentif qualité des mets et des vins. Cadre sympa à redécouvrir en été avec la terrasse. rapport qualité prix très intéressant

placeholder
pATRICK
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/03/2019
pATRICK beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Une belle découverte, tout était parfait, et...

Une belle découverte, tout était parfait, et excellent..Nous y retournerons !! Délicieux menus · Plats excellents

Mia
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 18/03/2019
Mia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gegeten, verrassende gerechten, vriendel...

Lekker gegeten, verrassende gerechten, vriendelijke ontvangst ...

Philippe
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 18/03/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Très bon accueil, énoncé des ingrédients des...

Très bon accueil, énoncé des ingrédients des plats servis, très bon service, cadre moderne et agréable.

Pierre C.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 18/03/2019
Pierre C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon repas, accueil sympa et convivial. A...

Très bon repas, accueil sympa et convivial. A recommander !!!

placeholder
Francoise
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/03/2019
Francoise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

très chouette petit restaurant, patronne jovial...

très chouette petit restaurant, patronne joviale, souriante et agréable, menu resto days simple mais de bon gout et dessert assez inattendu mais délicieux. Nous y retournerons avec certitude

datum score