Beoordelingen van Theatro

277 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.5
277 beoordelingen
datum score
Max A.
Beoordeeld op: 20/02/2019
Max A. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ik vond het een heel gezellige plaats, alleen...

Ik vond het een heel gezellige plaats, alleen jammer dat de tafels bij het raam wat krap tegen de muur stonden.

Edith D.
Beoordeeld op: 17/02/2019
Edith D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Het eten was erg lekker. De service ging vlot...

Het eten was erg lekker. De service ging vlot ondanks de drukte.

Lieve
Beoordeeld op: 16/02/2019
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hadden steak besteld en deze zat vol pezen...

We hadden steak besteld en deze zat vol pezen en was volledig doorprikt. Slaatje was mini (2 hapjes en was op)

Hilde
Beoordeeld op: 12/02/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlugge bediening voor een filmbezoek....

Vlugge bediening voor een filmbezoek.

Hilde
Beoordeeld op: 11/02/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

het eten was lekker...

het eten was lekker

Sofie
Beoordeeld op: 03/02/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden gereserveerd, maar ons tafeltje bevon...

We hadden gereserveerd, maar ons tafeltje bevond zich op een plek waar er erg veel tocht was. We vroegen of we elders konden plaatsnemen en dat was allemaal geen probleem, fijn! Snelle en goede service, lekker eten! Heel tevreden, zeker voor herhaling vatbaar! Groetjes, Sofie

josiane
Beoordeeld op: 27/01/2019
josiane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening...

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening

Patricia
Beoordeeld op: 20/01/2019
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlot en lekker...

Vlot en lekker

Marc
Beoordeeld op: 14/01/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

stipte correcte bediening smakelijk eten...

stipte correcte bediening smakelijk eten

Eduard V.
Beoordeeld op: 13/01/2019
Eduard V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Enkele minuten na de bestelling was het eten...

Enkele minuten na de bestelling was het eten reeds aan tafel ( wok en steack ) . Kon onmogelijk op die tijd vers bereid zijn, en dat bleek ook. Een goeie chef betaald op termijn zichzelf.

datum score