Beoordelingen van Brasserie 't Vlietje

14 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.8
14 beoordelingen
datum score
LucSelleslagh
Lucbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 12/10/2017

Aangenaam kader, zeer vriendelijke bediening,...

Aangenaam kader, zeer vriendelijke bediening, ruime keuze (met dagsuggesties) en prijs-kwaliteit zeker ok.

Lucinda M.Maes
Lucinda M.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 04/09/2017

Het restaurant bleek in verlof te zijn toen...

Het restaurant bleek in verlof te zijn toen we aankwamen. Ik kreeg nochtans een bevestigingsmail van mijn reservatie.

TheoHermans
Theobeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 03/09/2017

Goede ontvangen; vriendelijke bediening; lekker...

Goede ontvangen; vriendelijke bediening; lekker eten

Bjorn V.Vervloessem
Bjorn V.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 27/08/2017

Begin vorige week reserveerde ik een brunch...

Begin vorige week reserveerde ik een brunch voor twee personen om 11u op zaterdag 26/8/2017. Ik kreeg zelfs een bevestiging in mijn mailbox dat alles in orde was en we op het gekozen uur werden verwacht. Groot was mijn verbazing en vooral ontgoocheling wanneer ik samen met mijn vriendin op het gereserveerde uur voor een gesloten deur stond. Blijkbaar is 't Vlietje in jaarlijks verlof. Geen brunch dus voor ons en een enorme ontgoocheling rijker. Ik hoop dan ook dat ik een duidelijke feedback krijg hoe dit is kunnen gebeuren.

DagoPerijns
Dagobeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 21/08/2017

Ik had via tablebooker.be een tafel geboekt...

Ik had via tablebooker.be een tafel geboekt op dinsdag 15 augustus gevolgd door een bevestigingsmail. Niet wetende dat het restaurant op zon- en feestdagen sluit ging ik er van uit dat dit voor de rest in orde was. Komende bij het restaurant stonden wij voor een gesloten deur wat uiteraard een vervelende situatie was. Een jammere zaak voor wat anders een zeer goed restaurant is met lekker eten en goede service.

Erik T.Tetteroo
Erik T.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 06/08/2017

Flexibel, gastvrij, gemoedelijk, prijs-kwalitei...

Flexibel, gastvrij, gemoedelijk, prijs-kwaliteit, lekker eten.

dianevan wayenbergh
dianebeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 31/07/2017

lekker eten en vriendelijke bediening. prijs...

lekker eten en vriendelijke bediening. prijs kwaliteit is OK

DianeBaert
Dianebeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 29/06/2017

Zeer vriendelijke bediening, aangenaam buitente...

Zeer vriendelijke bediening, aangenaam buitenterras, uitgebreide kaart.

JoseeWouters
Joseebeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 25/06/2017

lekker eten, fijne bediening, prijs kwaliteit...

lekker eten, fijne bediening, prijs kwaliteit in orde.

placeholder
IngridCornu
Ingridbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 15/04/2017

Lekker gegeten en gelachen

Super eten geserveerd door een goedlachse en grappige baas. Tof. Een aanrader !

datum score