Beoordelingen van Cosma Foodhouse

841 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
841 beoordelingen
datum score
Liliane
Beoordeeld op: 21/02/2019
Liliane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Héel lekker eten , maar wij vinden toch dat...

Héel lekker eten , maar wij vinden toch dat aardappelen en groentjes toch in de prijs mochten begrepen zijn .

Aida
Beoordeeld op: 21/02/2019
Aida beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooi interieur, lekker eten, vriendelijke bedie...

Mooi interieur, lekker eten, vriendelijke bediening.

Kathleen
Beoordeeld op: 19/02/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Eten was best ok, maarhet feit dat de tafels...

Eten was best ok, maarhet feit dat de tafels op minieme afstand van elkaar stonden, was een domper op de vreugde. Haal daar 2 of 3 tafels tussenuit, zet die 6 mensen in het gedeelte vooraan, en het wordt veel aangenamer

ann
Beoordeeld op: 19/02/2019
ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was van zeer goede kwaliteit. De wijn...

Het eten was van zeer goede kwaliteit. De wijn was lekker. Reservering online ging vlot. Leuke plek, aangenaam ingericht. Goede en vlotte bediening. Mooie locatie om gezellig te tafelen. Ik vond het eten wel aan de dure kant. Tafels staan heel dicht bij elkaar waardoor de buren gesprek volledig kunnen volgen.

Ineke D.
Beoordeeld op: 17/02/2019
Ineke D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellig en trendy! Eerlijk gezegd stonden...

Gezellig en trendy! Eerlijk gezegd stonden de tafeltjes wel wat dicht bij elkaar en helaas was de gekonfijte eend niet mals, hoort van het bot af te vallen! Smaak wel goed!

An
Beoordeeld op: 17/02/2019
An beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Mooi kader en originele receptjes...

Mooi kader en originele receptjes

Gitte
Beoordeeld op: 17/02/2019

Lekker eten, sneel...

Lekker eten, sneel

[anonymous]
Beoordeeld op: 16/02/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Super lekker!...

Super lekker!

Eddy
Beoordeeld op: 16/02/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

ik ben een frequente bezoeker van het restauran...

ik ben een frequente bezoeker van het restaurant - vandaar ben ik zo vrij om enkele positieve en minder positieve punten aan te halen ; - positief : vriendelijk onthaal, meestal zeer goede kwaliteit mbt het voedsel en de wijnen -minder positief: onthaal in t-shirt& jeans ligt niet zo goed meer in de markt bij dit niveau van restaurant.De kaart is wel eens aan verandering toe!

datum score