Beoordelingen van Taverne Vrijbroekhof

101 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
101 beoordelingen
datum score
Maarten
Beoordeeld op: 17/12/2018
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben heerlijk bij jullie gegeten!!!Goede...

We hebben heerlijk bij jullie gegeten!!!Goede vriendelijke bediening....was top!!!

Pim K.
Beoordeeld op: 16/12/2018
Pim K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Afwisselend menu, zeer gied bereid, prettige...

Afwisselend menu, zeer gied bereid, prettige bediening. Men neemt de tijd, straalt rust uit. Ambiance is verbeterd sinds de opknapbeurt van het interieur. Vakkundig jong team!

Nancy M.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: 6 gangen all-in
Beoordeeld op: 16/12/2018
Nancy M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heerlijk eten, vriendelijke (en goede) bedienin...

Heerlijk eten, vriendelijke (en goede) bediening. Sfeervolle ambiance.

Arjan
Beoordeeld op: 09/12/2018
Arjan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

vriendelijk personeel, goed op de achtergrond,...

vriendelijk personeel, goed op de achtergrond, geïnteresseerd in hun gasten. lekker gegeten, het dessert (rondo van pompoen) was het hoogtepunt. Redelijke prijs voor zeer lekker eten. minpuntjes: Parelhoen was iets droog

Anna W.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: 6 gangen all-in
Beoordeeld op: 09/12/2018
Anna W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Het eten was heel goed. Service was uitstekend....

Het eten was heel goed. Service was uitstekend. We waren ech in de watten gelegd.

Marjolein
Beoordeeld op: 08/12/2018
Marjolein beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was erg lekker - wel heel jammer dat het...

Het was erg lekker - wel heel jammer dat het verrassingsmenu weg is en wat minder keuzemogelijkheden dan ik me herinner....

Eveline
Beoordeeld op: 07/12/2018
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding...

Goede prijs kwaliteit verhouding

Myra
Beoordeeld op: 25/11/2018
Myra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker gegeten. Fijn en aardig personeel....

Heel lekker gegeten. Fijn en aardig personeel. Flexibiliteit in het omwisselen van een menugang in het vaste menu. Heel klantvriendelijk.

marleen
Beoordeeld op: 17/11/2018
marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke locatie, lekker uitgebreid ontbijt, zeer...

Leuke locatie, lekker uitgebreid ontbijt, zeer vriendelijke bediening. Jammer dat er geen potje koffie/thee in het arrangement zit. Meer zeer tevreden en we komen zeker nog terug.

Bart V.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Voorjaarsactie
Beoordeeld op: 03/11/2018
Bart V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was een mooie avond daar; heerlijk eten,...

Het was een mooie avond daar; heerlijk eten, mooie wijn en goede bediening.

datum score