Beoordelingsscore
9.0 Gebaseerd op 49 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
49 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Nina
Beoordeeld op: onbekend

SUPER

Super lekker eten, en heel vriendelijk goedlachs personeel. Deze is een aanrader, eens je bent geweest blijf je komen. We love Nino's

Y.
Beoordeeld op: onbekend

Zalig Genieten

Nino's is mijn uitverkoren plekje om lekker te gaan genieten na een drukke werkdag. Het eten is fantastisch en de service top. Tot binnenkort!

Sabrina
Beoordeeld op: onbekend

Prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed

Tof team, leuke omgeving en het eten is qua prijs/kwaliteitsverhouding toch wel zeer goed. 10 op 10 geven zou net te hoog gegrepen zijn :-) maar ze zijn daar goed bezig. Team Nino ... doe zo voort !

placeholder
Gwendolyn
Beoordeeld op: onbekend

Lekker gegeten

Vorig weekend gaan eten bij Nino's, zeer lekkere menu voorgeschoteld gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.

bart
Beoordeeld op: onbekend

Met een vivabox italiaans leerden we Nino's...

Met een vivabox italiaans leerden we Nino's kennen en het was een aanrader. De bediening was heel persoonlijk en het eten was lekker, De sfeer was goed en het restaurant zag er modern maar warm uit. Wij komen alvast eens terug.

Christel
Beoordeeld op: onbekend

!!! Echt een aanrader !!! Fantastisch lekker...

!!! Echt een aanrader !!! Fantastisch lekker eten, supervriendelijke bediening en gezellig interieur, dit is een plaats waar men kan genieten. Klasse !!

Jaqueline
Beoordeeld op: onbekend

Vorige week op aanraden van vrienden bij restau...

Vorige week op aanraden van vrienden bij restaurant Nino's gaan eten. We waren zeer aangenaam verrast... Zeer vriendelijke ontvangst en bediening en we hebben heel lekker gegeten, alles was heel verzorgd! Wij komen zeker terug...

<luc
Beoordeeld op: onbekend

2 keer geprobeerd om mij in dit retaurant aan...

2 keer geprobeerd om mij in dit retaurant aan eten te geraken. de eerste keer werden wij buitengestuurd met de melding van, u reseveert beter op voorhand,alvorens zo binnen te komen. Vandaag 1/5 is de keuken al gesloten om 2100 uur terwijler buitenstaat tot 2200 uur. Ik ga er gewoonweg nooit meer! Enkele km verder blijkt dit geen probleem te zijn. Wij waren voordien een aantal keren bij Nino's in Hombeek en toen ging het veel meer relax.! Ze zullen ons in de toekomst niet meer als klant over de vloer krijgen!

Ellie
Beoordeeld op: onbekend

Als ik mensen te gast heb en we gaan uit eten...

Als ik mensen te gast heb en we gaan uit eten dan is voor mij Nino's ' the place to be ' : een gezellig restaurant waar ik al verschillende keren heel lekker heb gegeten...er is op de kaart voor elk wat wils en ook voor elk budget, wat in deze ' moeilijke ' tijd heel belangrijk is, bovendien moeten we de stad niet in en hebben we geen parkeerproblemen... Kortom een aanrader !

Eddy
Beoordeeld op: onbekend

Echt genoten op het gezellig terras met een...

Echt genoten op het gezellig terras met een wit wijntje (wijntip van de maand -- uitstekend !!), en zoals steeds lekker gegeten. Nino's is de "place to be" voor een gezellige sfeer, een goed etentje en de altijd vriendelijke bediening. Niet twijfelen maar snel erna toe gaan !! Eddy

Alle beoordelingen van dit restaurant