Beoordelingen van Puro

467 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.8
467 beoordelingen
datum score
Anne
Beoordeeld op: 01/09/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tafelkeuze terras, heel tevreden, bediening...

Tafelkeuze terras, heel tevreden, bediening was super en ontbijt Puro was over heerlijk. Iedereen vond het top, super, bedankt.

PIET
Beoordeeld op: 30/08/2019
PIET beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitgebreid Puro ontbijt met slechts één minpunt...

Uitgebreid Puro ontbijt met slechts één minpunt : slechts 1 koffie ( extra koffie te betalen) Vriendelijke bediening.

Luc
Beoordeeld op: 30/08/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima in orde ,goede service, lekker ontbijt...

Prima in orde ,goede service, lekker ontbijt

Ann
Beoordeeld op: 20/08/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker en verzorgd ontbijt in een hele...

Heel lekker en verzorgd ontbijt in een hele leuke omgeving. Je kon van verschillende etenswaren proeven.

Dirk
Beoordeeld op: 19/08/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

vrij duur voor de kwaliteit, kroketten waren...

vrij duur voor de kwaliteit, kroketten waren aangebrand

Eddy
Beoordeeld op: 19/08/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Erg lekkere en inventieve gerechten, mooi gepre...

Erg lekkere en inventieve gerechten, mooi gepresenteerd, snelle en bediening door vriendelijk personeel.

Erna
Beoordeeld op: 19/08/2019
Erna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

het ontbijtje was lekker nu nog glutenvrij...

het ontbijtje was lekker nu nog glutenvrij koffie koekjes en is het top en een vriedelijke bediening

Patrick
Beoordeeld op: 18/08/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker klaargemaakt. Vriendelijke bediening....

Lekker klaargemaakt. Vriendelijke bediening.

Guy
Beoordeeld op: 17/08/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten in een ontspannen sfeer en een...

Lekker eten in een ontspannen sfeer en een trendy omgeving

marianne
Beoordeeld op: 16/08/2019
marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg tevreden, zeer vriendelijke ontvangst van...

Erg tevreden, zeer vriendelijke ontvangst van de obers, netjes gepresenteerd en snelle bediening. Wij hadden een Puro ontbijt voor 4 personen. Erg uitgebreid en verzorgd. Eén minpuntje,Cava mag iets beter van kwaliteit.

datum score