Beoordelingen van Puro

467 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.8
467 beoordelingen
datum score
Jocelyne
Beoordeeld op: 15/08/2019
Jocelyne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Très bon restaurant où nous avons passé une...

Très bon restaurant où nous avons passé une excellente soirée entre amis !.

Hilde
Beoordeeld op: 15/08/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijk personeel en heel lekker eten. Mooi...

Vriendelijk personeel en heel lekker eten. Mooi kader.

Caroline
Beoordeeld op: 14/08/2019
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Puro ontbijt zeer lekker en uitgebreid! Bedieni...

Puro ontbijt zeer lekker en uitgebreid! Bediening erg vlot en zeer vriendelijk Absoluut een zeer positieve ervaring! Top Een heel klein minpuntje: we vonden het een beetje fris in het restaurant

Debbie
Beoordeeld op: 13/08/2019
Debbie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, lekker en zeer schappelijk van prijs...

Gezellig, lekker en zeer schappelijk van prijs

Albert
Beoordeeld op: 12/08/2019
Albert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker, super bediening door...

Het eten was heel lekker, super bediening door vriendelijke obers.

Daniella
Beoordeeld op: 12/08/2019
Daniella beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

correcte bediening, mooi kader...

correcte bediening, mooi kader

Thierry
Beoordeeld op: 12/08/2019
Thierry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Er hangt een gemoedelijke sfeer en men serveert...

Er hangt een gemoedelijke sfeer en men serveert lekker eten. Er is keuze uit brasserie of restaurant menu, dus voor ieder wat wils. Ook een pluim voor de erg vriendelijke bediening!

Eric
Beoordeeld op: 11/08/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Reservatie niet geregistreerd bij Puro ondanks...

Reservatie niet geregistreerd bij Puro ondanks email bevestiging. Verkeerde bestelopname en lange wachtijden.

Ivonne
Beoordeeld op: 11/08/2019
Ivonne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijk eten. Vriendelijke bediening. Leuke...

Heerlijk eten. Vriendelijke bediening. Leuke sfeer.

Ann
Beoordeeld op: 11/08/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, wel wat lang wvchten bij het opdie...

Lekker eten, wel wat lang wvchten bij het opdienen van de gerechten. Kom zeker terug.

datum score