Beoordelingen van Brasserie Carlton

128 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
128 beoordelingen
datum score
Nikita
Beoordeeld op: 27/05/2022
Nikita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten. Ondanks dat het er heel...

Heel lekker gegeten. Ondanks dat het er heel druk was ging alles zeer vlot! Wij komen zeker nog een keertje terug . Voor de Kids wel een beperkte menu. Maar met alleseters is dat geen probleem

Yves
Beoordeeld op: 26/05/2022
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere keuken en vriendelijke en attente...

Zeer lekkere keuken en vriendelijke en attente bediening!

Jean
Beoordeeld op: 24/05/2022
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Dat was al de zoveelste x dat daar gingen eten...

Dat was al de zoveelste x dat daar gingen eten en nog nooit klachten van gehad altijd lekker

LUC
Beoordeeld op: 24/05/2022
LUC beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het ontvangst, het eten en de dranken waren...

Het ontvangst, het eten en de dranken waren subliem. Een aanrader om zeker eens te gaan eten. Wij hebben de kreeftenmenu gegeten, die was zeer lekker en zeker genoeg.

Frank
Beoordeeld op: 22/05/2022
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zoals steeds vriendelijke bediening en uitsteke...

zoals steeds vriendelijke bediening en uitstekende gerechten die werden opgediend.

Jonas
Beoordeeld op: 22/05/2022
Jonas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten! Ik zou durven zeggen...

Super lekker gegeten! Ik zou durven zeggen dat het de beste kreeft van mechelen is!

Omer
Beoordeeld op: 19/05/2022
Omer beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgd, lekker, vlotte bediening. Toplocatie...

Verzorgd, lekker, vlotte bediening. Toplocatie.

Johnny
Beoordeeld op: 15/05/2022
Johnny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten in een mooi kader! Vriendelijke...

Lekker eten in een mooi kader! Vriendelijke mensen.

Paul
Beoordeeld op: 08/05/2022
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, eten lekker...

Vriendelijke bediening, eten lekker

Viviane
Beoordeeld op: 30/04/2022
Viviane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, mooie presentatie, vriende...

Het eten was lekker, mooie presentatie, vriendelijke bediening.

datum score