Beoordelingen van Al Parma

15 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.7
15 beoordelingen
datum score
placeholder
Dirk
Beoordeeld op: 26/01/2020

Behoorlijk goed restaurant, maar te duur.

Vrij rommelig. De sfeer laat wat te wensen over, maar de keuken is vrij goed.

placeholder
Peg
Beoordeeld op: 11/07/2019

Duur restaurantbezoek

Wij gingen mijn verjaardag vieren met een bongobon. Aangezien het warm was, hadden wij niet super veel honger. Toch was dit het beste moment om te gaan. Zonder de drankenkaart te kunnen bekijken, werd ons een aperitief voorgesteld, waar we zijn op ingegaan. Bleek te gaan om een fruitsapje met grenadine, dat ons werd aangerekend aan 8/st! Hoewel we een dessert deelden, werd hiervan niets verrekend. Resultaat 95,00 (bon 69,00 + rekening van 26.50) uitgegeven voor een goedkope lunch. Heel spijtige zaak. De gerechten op zich waren wel lekker.

David
Beoordeeld op: 06/11/2017
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was ok, maar ook niet meer dan dat. Interi...

Eten was ok, maar ook niet meer dan dat. Interieur aan opfrisbeurt toe. Het was heel rumoerig en hectisch in het restaurant

Inge W.
Beoordeeld op: 05/11/2017
Inge W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn er al eens gaan eten met collega’s....

Wij zijn er al eens gaan eten met collega’s.

Filip
Beoordeeld op: 01/11/2017
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Onze pizza was heel lekker, de bediening vriend...

Onze pizza was heel lekker, de bediening vriendelijk. Eén minpuntje: we hebben lang op ons eten moeten wachten.

STEFFENS
Beoordeeld op: 29/10/2017
STEFFENS beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

beste italiaan van Mechelen...

beste italiaan van Mechelen

Lina
Beoordeeld op: 22/10/2017
Lina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was goed en de bediening was super...

Het eten was goed en de bediening was super vriendelijk

Nathalie
Beoordeeld op: 10/10/2017
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

To be honest: the food was really good. Nothing...

To be honest: the food was really good. Nothings negative to mention about that. We were rather disappointed about the service, which might be detaills but were successive shortcomings such as forgotten to bring water, no napkins at main course, received wrong coffee, latte coffee in nice high glasses anyway it is not easy to stir with. an expresso spoon

Rik
Beoordeeld op: 09/10/2017
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Allas was perfect....

Allas was perfect.

Isa B.
Beoordeeld op: 08/10/2017
Isa B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker x de service was goed....

Het eten was lekker x de service was goed.

datum score