Beoordelingsscore
7.6 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Marijke
Beoordeeld op: 09/05/2017

onze eetervaring in de WItte Vos

Ik ben met mijn kleindochter gaan eten voor theater en vond het eten niet lekker want, wel verzorgd, maar niet warm genoeg (koude krielaardappelen), en groenten en de biefstuk liet te wensen over bij de kleindochter. voor de prijs die je betaald zou het degelijk moeten zijn, smakelijk, warm en verzorgd...wel ik kom niet meer terug iets te eten.

Lien
Beoordeeld op: onbekend
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer slechte service

Zeer slechte bediening. Vorig bezoek kregen we de frieten een halfuur na de rest van ons eten ondanks herhaaldelijk vragen. Vandaag opnieuw geweest om iets te drinken. Kwartier wachten op iemand die bestelling opneemt. Het was niet druk, het personeel vond het belangrijker om met bepaalde klanten te blijven praten dan de rest te bedienen. Laatste keer dat ik hier kom.

Nicolas
Beoordeeld op: onbekend
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Trendy ingericht en verzorgde gerechten

De Witten Vos is modern en smaakvol ingericht met een soort afscheiding tussen de brasserie en het restaurantgedeelte. De bediening was attent en vriendelijk en de gerechten waren verzorgd : mooie presentatie en geslaagde smaakcombinatie. Aperitief van het huis is zeker een aanrader. De kaart is niet meteen goedkoop, maar dat is geen probleem zolang de kwaliteit van het eten en van de algemene ervaring blijven volgen.

Luc
Beoordeeld op: onbekend
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

It's how you deal with failure that determines...

Lekker gegeten met z'n vijven (onder andere scampi, zeebaars, wilde zalm) ! Inrichting is een verademing tegen het oubollige van vroeger, maar had wel watgeluiddempende materialen mogen hebben (volledig akkoord, het is eigen aan een brasserie maar als er dan een kind zit dat teveel naar Animal van de Muppets heeft gekeken en doorheen de avond met het bestek als drumstel zit te hameren met ouders die dat de perfect normaal vinden, dan ervaren zelfs de mannen in het gezelschap dat gebrek aan absorptie als storend; nochtans is er door het resto een leuke aparte kids-ruimte ingericht). De keuken kon het duidelijk niet meer trekken aan de start van het paasweekeinde: diegene die het menu koos mocht 10 minuten langer wachten op z'n zeebaars en als toetje was m'n zijn menu-dessert straal vergeten opdienen. Een vriendelijke herinnering erover met kleine verwijzing naar ook al het zeebaars-wachten ervoor werd beantwoord met een (sarcastische overkomende) "ja meneer dat zijn zware fouten hé", spijtig. Een ongelukkige samenloop van omstandigheden, het overkomt de besten en dan maakt de manier waarop je ermee omgaat het verschil. Een simpel excuus of een geste door dat dessert (een ineengezakte en smakeloze brésilienne) niet aan te rekenen of de tafel een afzakkertje aan te bieden had dat weer helemaal goed gemaakt. Maar dat kon er blijkbaar niet van af, een domper dus op een gezellig avondje uit, spijtig.

Jimmy
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekker!

Gevonden via resto.be Jammer dat het glaasje cava niet op zaterdag gelde. Echter uitstekende bediening, top eten:zeebaars

placeholder
Raf
Beoordeeld op: onbekend

Prima kwaliteit

Prima restaurant met correcte bediening. Kwalitatieve brasserie! Aangenaam om zitten. Ben je verzot op een tomaatgarnaal, dan moet je hier zijn.

Daniel
Beoordeeld op: onbekend

Bon resto au rapport qualité prix très correct....

Bon resto au rapport qualité prix très correct. Le resto se trouve sur la grande place à Malines. Facile à trouver. Il vaut mieux réserver à l'avance.

Ann
Beoordeeld op: onbekend

Prima keuzes, prima wijntjes, zalig terras...

Prima keuzes, prima wijntjes, zalig terras en fijne bediening. Wat wil een mens meer?

peggy
Beoordeeld op: onbekend

Oef!!! Eindelijk nog eens een restaurant gevond...

Oef!!! Eindelijk nog eens een restaurant gevonden waar ze werken met verse producten!! Verse frietjes, verse groentjes,... Aangezien ik een persoon ben die niet niet enkel met de smaakpapillen eet maar ook met mijn ogen, wel dan zit je in de witten vos op jullie plaats!!! Het eten wordt er watertandend geserveerd!!! En wat de desserts betreft, wel die worden oogverblindend geserveerd!!! Voor mij verdient dit restaurant een grote pluim!!! Een hééééél kieskeurige eter!!

Alle beoordelingen van dit restaurant