Beoordelingen van Madrid Madrid

250 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
250 beoordelingen
datum score
Lieve
Beoordeeld op: 16/02/2020
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening. Lekkere tapas. Gez...

Zeer vriendelijke bediening. Lekkere tapas. Gezellig kader. Een aanrader!

horemans
Beoordeeld op: 15/02/2020
horemans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten was zeer lekker, gezellig zitten,...

Het eten was zeer lekker, gezellig zitten, vriendelijke bediening en lekkere wijn! Aanrader!

Herman
Beoordeeld op: 10/02/2020
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig interieur, vriendelijke bediening....

Gezellig interieur, vriendelijke bediening.

Erika
Beoordeeld op: 06/02/2020
Erika beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gezellig, gemoedelijk, authentiek .......

Gezellig, gemoedelijk, authentiek ....

John
Beoordeeld op: 30/01/2020
John beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig ingericht restaurant op mooie locatie...

Gezellig ingericht restaurant op mooie locatie en vlakbij ondergrondse parking. Goeie en uitgebreide menukaart, en overheerlijke gerechten ! Een aanrader voor Mechelen .

PAUL
Beoordeeld op: 26/01/2020
PAUL beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

1.Kwaliteit van eten was goed.2.Alhoewel we...

1.Kwaliteit van eten was goed.2.Alhoewel we bij aankomst bij de eerste bezoekers van de avond waren werd ons een tafeltje aan venster geweigerd, de volgende klanten kregen er wel één, weet niet waarom..Verder alles ok, snelle en vriendelijke bediening3. sfeer:is niet al te groot, was volzet en bijgevolg zeer rumoerig..Voor de mensen die van rustig eten houden zeker niet op zaterdagavond gaan!Rpport prijs/kwalitieit was ok, doordeweekse prijzen.Al bij al tevreden, een 8 op10

de Smit
Beoordeeld op: 13/01/2020
de Smit beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We waren over de hele lijn tevreden. Super...

We waren over de hele lijn tevreden. Super ontvangst, heel lekker gegeten en gedronken in een sfeervol restaurant. Daarnaast een dikke pluim voor de heren die instonden voor de bediening :)

Francis
Beoordeeld op: 04/01/2020
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben het tapa assortiment gekozen en dat...

We hebben het tapa assortiment gekozen en dat was heel verzorgd en lekker. We hebben ervan genoten. Heel gezellig en lekker

Paul
Beoordeeld op: 29/12/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ontvangst was wat haperend, omdat de medewerker...

Ontvangst was wat haperend, omdat de medewerker onze reservering niet kon vinden. Uiteindelijk tafel mogen uitzoeken. Daarna duurde het best welling voordat we werden geholpen. Dat kwam doordat de medewerker alleen stond. De service werd beter nadat er een 2e medewerker bij kwam. Wij kozen voor het tapas-menu. Dit bestond uit een aantal gangen. De smaak en kwaliteit van dit alles was uitstekend. Het werd ook in een fijn tempo geserveerd. Vergeet echter niet erbij te vertellen wat er wordt geserveerd, beste Spaanse medewerker. Je Belgische collega deed dit wel keurig. Al met al hebben wij het prima naar onze zin gehad. Dit restaurant is zeker een aanrader. Aandachtspunt is de service, wat niet uit de verf kwam door personeelsgebrek en omdat de Spaanse medewerker zich wat losser mag opstellen.

Eran
Beoordeeld op: 28/12/2019
Eran beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Eten was redelijk. Huiswijn prima. Service...

Eten was redelijk. Huiswijn prima. Service was om te huilen.

datum score