Beoordelingen van Brasserie Maroon

455 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
455 beoordelingen
datum score
Bruno
Beoordeeld op: 14/05/2022
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Rustige sfeer, lekker eten + drinken en goeie...

Rustige sfeer, lekker eten + drinken en goeie bediening!

Herman &Moniek
Beoordeeld op: 08/05/2022
Herman &Moniek beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super lekkere Asperges op Italiaanse wijze...

Super lekkere Asperges op Italiaanse wijze een aanrader !! Alle gerechten heel verzorgd en goede service Regelmatig nieuwe suggesties

ROBERTO
Beoordeeld op: 01/05/2022
ROBERTO beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerst en vooral een hele toffe en warm ontvangs...

Eerst en vooral een hele toffe en warm ontvangst van de chef Koert gekregen en het eten was er zeer lekker en mooi presenteert en in een prachtig en gezellig interieur

Viviane
Beoordeeld op: 30/04/2022
Viviane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super bediening en eten was lekker...

Super bediening en eten was lekker

Eddy
Beoordeeld op: 24/04/2022
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Victoriabaars en zesrib en paardefilet waren...

Victoriabaars en zesrib en paardefilet waren heel lekker en de bediening was ook in orde. Wij komen zeker nog terug.

Elke
Beoordeeld op: 23/04/2022
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super lekker eten!!!...

Super lekker eten!!!

Katrin
Beoordeeld op: 09/04/2022
Katrin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk gegeten, vers en zeer verzorgd, zeer...

Heerlijk gegeten, vers en zeer verzorgd, zeer vriendelijke bediening, wij gaan terug.

Cathy
Beoordeeld op: 04/04/2022
Cathy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker, fijne keuze gerechten en gezellig resta...

Lekker, fijne keuze gerechten en gezellig restaurant

Laurent
Beoordeeld op: 04/04/2022
Laurent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super gegeten! Fijne bediening en goede service...

Super gegeten! Fijne bediening en goede service. Aanrader.

moniek
Beoordeeld op: 03/04/2022
moniek beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekkere paling in t'groen . Zalig wit wijntje...

Lekkere paling in t'groen . Zalig wit wijntje .

datum score