Beoordelingen van Brasserie Maroon

263 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
263 beoordelingen
datum score
Milena
Beoordeeld op: 10/03/2020
Milena beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam & gezellig. Mooi interieur. Rustig....

Aangenaam & gezellig. Mooi interieur. Rustig. Heel erg lekker eten en zeer vriendelijke bediening.

Kevin
Beoordeeld op: 09/03/2020
Kevin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede, vlotte service. Vriendelijk personeel....

Goede, vlotte service. Vriendelijk personeel. Kleine tip: misschien wat meer tijd laten tussen het voor- en het hoofdgerecht. Nu zaten er maar 10 minuten tussen en gezien er geen dubbele avondshiften worden gedraaid is het misschien wat interessanter om meer tijd te laten tussen voor- en hoofdgerecht.

Martine
Beoordeeld op: 08/03/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij zijn klanten van het eerste uur en na vele...

Wij zijn klanten van het eerste uur en na vele jaren blijft de kwaliteit hoog. De suggesties die de seizoenen volgen staan altijd garant voor een aangename culinaire ervaring. De keuze is ruim - voor ieder wat wils. Een puike bediening maakt je bezoek heel aangenaam. Het moderne ruime interieur maakt de beleving af. Een aanrader!

Josiane
Beoordeeld op: 06/03/2020
Josiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vond de steak tartaar van de chef super lekker....

Vond de steak tartaar van de chef super lekker. De wijn was ook goed en de bediening heel vriendelijk.

Griet
Beoordeeld op: 05/03/2020
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker en gezellig...

Lekker en gezellig

Rik
Beoordeeld op: 02/03/2020
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd lekker eten en heel vriendelijke bedieni...

Altijd lekker eten en heel vriendelijke bediening.

Eddy
Beoordeeld op: 01/03/2020
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg vriendelijke bediening....

Erg vriendelijke bediening.

Kim
Beoordeeld op: 01/03/2020
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en telkens weer lekkere sugges...

Zeer lekker eten en telkens weer lekkere suggesties! Top vriendelijke bediening met zeer sympathieke eigenaar! Een aanrader!

Ellen
Beoordeeld op: 28/02/2020
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker eten en wijn, gezellig interieur...

lekker eten en wijn, gezellig interieur

Nancy
Beoordeeld op: 27/02/2020
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

De porties worden alsmaar kleiner...

De porties worden alsmaar kleiner

datum score