Beoordelingen van Lord Nelson (brasserie)

20 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
6.6
20 beoordelingen
datum score
Walter
Beoordeeld op: 14/02/2020

Ik had gereserveerd en de dag voordien nog...

Ik had gereserveerd en de dag voordien nog een herinnering gekregen, maar toen we vóór de deur stonden hing er een briefje aan de deur met het opschrift: "Wij zijn gesloten. Sorry." Misschien krijg ik per mail nog uitleg?

Walter
Beoordeeld op: 29/01/2020
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

RESERVATIE WERD AANVAARD (PER TELEFOON) BIJ...

RESERVATIE WERD AANVAARD (PER TELEFOON) BIJ AANKOMST: RESTAURANT GESLOTEN !!!!

Saskia
Beoordeeld op: 14/01/2020
Saskia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De zaak was dicht? Niet open? Alles was donker?...

De zaak was dicht? Niet open? Alles was donker??

Herman
Beoordeeld op: 04/01/2020

Het restaurant is/ was gesloten...

Het restaurant is/ was gesloten

Jean
Beoordeeld op: 03/11/2019
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We book for lunch online, we arrive on time,...

We book for lunch online, we arrive on time, order drinks then food from the menu. We get the beers then red wine (35€ not good) and wait 30mn for the food to come.... to be told that what we ordered 1/2hour ago was not available !!! they had no meat, no... nothing but snacks !! So we left and looked for another restaurant.

Kris
Beoordeeld op: 26/10/2019
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker. Binnenkant mag misschien wat opgef...

Zeer lekker. Binnenkant mag misschien wat opgefrist worden!

Patrick
Beoordeeld op: 01/06/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Reservatie om 17u30, einde 22u. Vrienden van...

Reservatie om 17u30, einde 22u. Vrienden van het restaurant personeel die een uur later waren kregen op alles voorrang, schampen op klanten die via socialdeal kwamen eten.

Willy
Beoordeeld op: 26/05/2019
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening verliep vlot . Het eten was lekke...

De bediening verliep vlot . Het eten was lekker en we zijn op tijd kunnen vertrekken voor onze afspraak met de gids van de stad . Met dank

Marc
Beoordeeld op: onbekend
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Toffe brasserie in hartje Mechelen

Zeer lekker diner aan betaalbare prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar.

placeholder
Ovide
Beoordeeld op: onbekend

Aangename brasserie

als brasserie krijgt deze zaak een heel goede notering. Vriendelijke ontvangst en dito bediening. Hun aanbevelingsbordje met de suggestie menu 'wild' is ons zeer goed bevallen. Neem daarbij nog een goede wijnkeuze en voor ons was het prijskwaliteit absoluut af. We zullen deze brasserie zeker onthouden voor een volgend bezoek aan de mooie, zuivere stad Mechelen.

datum score