Beoordelingen van Komisfeu

47 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
47 beoordelingen
datum score
Suzie
Datum restaurantbezoek: 17/05/2018
Suzie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

De ontvangst was uitermate onvriendelijk evenal...

De ontvangst was uitermate onvriendelijk evenals de bediening. Slechte keuze uit 2 gerechten, waarvan 1 uitverkocht.

Erna A.
Datum restaurantbezoek: 17/05/2018
Erna A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten is er zeer goed en meer dan genoeg....

Het eten is er zeer goed en meer dan genoeg. Sympathiek personeel.

Nathalie V.
Datum restaurantbezoek: 12/05/2018
Nathalie V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke uitbaatster. kwam geregeld...

Zeer vriendelijke uitbaatster. kwam geregeld checken of alles in orde was en of we nog iets wensten. Eten was tip top in orde

Gunther D.
Datum restaurantbezoek: 21/04/2018
Gunther D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Enthousiaste garçon en lekker eten....

Enthousiaste garçon en lekker eten.

Walter
Datum restaurantbezoek: 19/04/2018
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goede service; gezellig, ruime menukeuze....

Goede service; gezellig, ruime menukeuze.

Gilbert
Datum restaurantbezoek: 13/04/2018
Gilbert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere keuken en prijs kwaliteit dik in orde...

Lekkere keuken en prijs kwaliteit dik in orde

Jeannine
Datum restaurantbezoek: 06/04/2018
Jeannine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

ik had gereserveerd voor 3 personen en aangegev...

ik had gereserveerd voor 3 personen en aangegeven dat we graag fondue hadden. Toen we dat bestelden , waren we verplicht om voor 4 personen te bestellen , alhoewel we maar met 3 waren. Ik begrijp dat , indien het over een volledig stuk vlees gaat , maar ik snap niet dat je een portie gesneden vlees niet per 3 kan snijden ipv voor 4. Op de kaart stond dat we 4 koude sausjes kregen , elk maar 2 gehad , en ook maar elk 1 klein slaatje , Waar was dat 4' slaatje dan??? We hebben daarvan niets gezegd , omdat ik niet hou van discusies aan tafel , en de kelner liep als een tornado door de zaal , niet echt aanspreekbaar dus. het vlees en de frietjes waren wel superlekker , dat mag gezegd zijn. De huiswijn was ook meer dan OK. hetgeen mij dus stoorde was het verplicht bestellen van de 4'fondue. Jammer.

Kim
Datum restaurantbezoek: 02/11/2017
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening en een...

Lekker eten, vriendelijke bediening en een eerlijke prijs!

Tatiana
Datum restaurantbezoek: 13/10/2017
Tatiana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ontzettend lekker gegeten, heel erg vers. Bedie...

Ontzettend lekker gegeten, heel erg vers. Bediening is ook ontzettend vriendelijk!! Wij komen sowieso terug!

datum score