Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.0 Gebaseerd op 8 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
8 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Danny
Beoordeeld op: onbekend

Rauwe zalm

Slecht gegeten. Onze zalm was rauw in het midden, de veel te dikke fritten waren veel te vet en niet lekker, geen groenten erbij. De bediening viel nog wel mee maar het interieur is vuil en versleten. Deze zaak moet het hebben van zijn ligging op de markt. Niet aan te raden.

Christel
Beoordeeld op: onbekend

onvriendelijke bediening - niet kindvriendelijk...

onvriendelijke bediening - niet kindvriendelijk zéér teleurstellend

Nadia
Beoordeeld op: onbekend

Dit is een restaurant waar je nooit teleurgeste...

Dit is een restaurant waar je nooit teleurgesteld buiten komt. Vriendelijke, snelle bediening, lekker eten, correcte prijs. Zo zouden er meer in Mechelen moeten zijn

placeholder
Piet
Beoordeeld op: onbekend

De kwaliteit van de gerechten is zeer goed...

De kwaliteit van de gerechten is zeer goed en de bediening van de kelner met hollands accent is professioneel en vriendelijk , proficiat

Ann
Beoordeeld op: onbekend

Vorige week nog eens op het terras van de Met...

Vorige week nog eens op het terras van de Met gezeten. Een meer dan correcte tartaar gegeten, die ongeprepareerd op het bord komt, met het eitje, uitjes, kappertjes (veel!), tabasco, worcestersaus en mayo apart erbij. Goeie dikke frieten erbij, en mij hoor je al niet meer klagen. Toen de wijn kurk had, werd daar ook niet moeilijk over gedaan, meteen een nieuw glas. Zo hoort het!

Ann
Beoordeeld op: onbekend

Eerlijke eenvoudige keuken, ruime porties....

Eerlijke eenvoudige keuken, ruime porties. Ik mis een beetje het kader van de oude "Royal", maar wat men met het interieur gedaan heeft is wel OK. Fijn om te zien dat de oude foto's gebleven zijn. Voor mij is dit het adres voor de snelle warme schotel aan een eerlijke prijs.

Levensgenieter
Beoordeeld op: onbekend

Heerlijke slaatjes! Vriendelijke bediening....

Heerlijke slaatjes! Vriendelijke bediening. Gezellig terras op de fantastische Grote Markt. Maar voor een snelle lunch ben je aan het verkeerde adres.

Magda
Beoordeeld op: onbekend

Tijdens een culinaire wandeling te Mechelen...

Tijdens een culinaire wandeling te Mechelen (April) kwamen we voor het voorgerecht en de hoofdschotel terecht in De Met te Mechelen. Een aanrader voor allen die houden van een zeer creatieve keuken, vaak met een zuiders tintje.

Alle beoordelingen van dit restaurant