Beoordelingen van Bistrot Achilles

134 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
134 beoordelingen
datum score
veerlepoppe
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 12/02/2017
veerlebeveelt dit restaurant aan voor:

Heel lekker menu, betaalbaar. Mogelijkheid...

Heel lekker menu, betaalbaar. Mogelijkheid om wijnen per glas te nemen. Enig minpuntje: het was nogal lawaaierig (op een zaterdagavond zat het restaurant vol). Extra muziek hoefde echt niet. Dit is een geweldige plek om met vrienden naartoe te gaan, minder geschikt voor een diner met 2.

YvoVermylen
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 22/01/2017
Yvobeveelt dit restaurant aan voor:

Het restaurant was volzet - normaal moet je...

Het restaurant was volzet - normaal moet je nog telefonisch bevestiging vragen indien je na 16 h een reservatie doet Table booker houdt daar geen rekening mee Ik stel voor dat je dat even regelt met het restaurant mvg, yvo vermylen

ANJAMIERS
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 09/01/2017

Heel lekker eten in een mooi kader...

Heel lekker eten in een mooi kader

Alexander V.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 04/11/2016

Goede ontvangst en heerlijk gegeten in gezellig...

Goede ontvangst en heerlijk gegeten in gezellig kader. Echt heel fijne en smaakvolle keuken. De gerechten zijn eerder prijzig, maar alles wat we aten was wel fantastisch. Doe zo verder!

MurielMoerenhout
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 03/11/2016

geen gebruik van Amex kaart, niet al te beleefd...

geen gebruik van Amex kaart, niet al te beleefde eigenaar gerechten wel lekker maar vrij prijzig voor hetgeen je op je bord krijgt

placeholder
JulieVan Opstal
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 23/10/2016
Juliebeveelt dit restaurant aan voor:

100% genieten

TOP eten! TOP kader! TOP bediening! TOP wijnen! = TOP avonden! Heerlijk tafelen zoals het moet! We'll be back often!

placeholder
JulieVan Opstal
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 23/10/2016

TOP eten TOP kader TOP bediening ECHT GENIETEN...

TOP eten TOP kader TOP bediening ECHT GENIETEN !!!

DonaldJacobs
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 15/10/2016

mooi interieur , prachtig opgefrist , zeer...

mooi interieur , prachtig opgefrist , zeer goede bediening , zeer vriendelijk , lekker eten voor die prijs ! voor herhaling vatbaar !

LindaVandermeulen
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 14/10/2016

Vriendelijke correcte bediening gecombineerd...

Vriendelijke correcte bediening gecombineerd met gezellig interieur en een (h)eerlijke keuken!

Boris d.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 13/10/2016

Alles is er netjes! zeer discrete bediening....

Alles is er netjes! zeer discrete bediening. persoon was, wel helemaal alleen voor een vol restaurant maar bleef rustig. later kwam wel wat hulp. Persoonlijk denk ik dat de prijzen ietsje te hoog zijn --> 3 to 4 euro te hoog in vergelijking met andere gelijkwaardige zaken. success jullie verdienen het.

datum score