Beoordelingen van Auberge Napoleon

91 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
91 beoordelingen
datum score
Werner
Beoordeeld op: 17/08/2019
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

correcte service prijs/kwaliteit ok...

correcte service prijs/kwaliteit ok

PAUL
Beoordeeld op: 17/08/2019
PAUL beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

ZOALS ALTIJD ALLES PERFEKT ETEN BEDIENING SFEER...

ZOALS ALTIJD ALLES PERFEKT ETEN BEDIENING SFEER

Stéphane
Beoordeeld op: 16/08/2019
Stéphane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

cuisine super bonne, service et personnel impec...

cuisine super bonne, service et personnel impeccable et cadre magnifique.

Gerard
Beoordeeld op: 12/08/2019
Gerard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Buiten de hoge kwaliteit van het eten, is het...

Buiten de hoge kwaliteit van het eten, is het personeel buitengewoon vriendelijk en kundig !

Sophie
Beoordeeld op: 10/08/2019
Sophie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke bediening bij aankomst en tijdens...

Vriendelijke bediening bij aankomst en tijdens het diner. De gerechten waren zeer verzorgd en smaakvol. Ook de aangepaste wijnen werden goed uitgekozen.

Jean
Beoordeeld op: 09/08/2019
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lunch was lekker, vriendelijke service, iederee...

Lunch was lekker, vriendelijke service, iedereen was blij, het hapje bij de champagne liet wel een beetje op zich wachten.

Joëlle
Beoordeeld op: 09/08/2019

Excellente nourriture, service impeccable et...

Excellente nourriture, service impeccable et souriant

Marc
Beoordeeld op: 08/08/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zowel ontvangst, bediening en het eten zijn...

Zowel ontvangst, bediening en het eten zijn van zeer hoge kwaliteit. We kregen een positief antwoord op elke vraag

XAVIER
Beoordeeld op: 08/08/2019
XAVIER beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre agréable,personnel attentif et bienveilla...

Cadre agréable,personnel attentif et bienveillant.De bons conseils,choix des vins accompagnant le menu judicieux et surprenants.Plats suculants et originaux.Belle découverte et à très bientôt.

Willem
Beoordeeld op: 08/08/2019
Willem beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Het eten was prima, de bediening was traag,...

Het eten was prima, de bediening was traag, wij moesten lang wachten, terwijl als eerste naar binnen gingen

datum score