Beoordelingen van Brasserie Buitenhof

270 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.3
270 beoordelingen
datum score
maureen s.
Beoordeeld op: 14/05/2019
maureen s. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ik had een reservering voor 7 gevraagd en kreeg...

Ik had een reservering voor 7 gevraagd en kreeg tafel van 6 ! Er was geen vol-au vent meer ??!!! Mijn zoon zijn lam was rauw en heeft 3 kwartier moeten wachten op een milkshake ......Teveel op de kaart , te weinig personeel en niks gestructureerd !Er was een gore lucht in de binnenspeeltuin en de buitenspeeltuin waren niet alle toestellen veilig !

Willy M.
Beoordeeld op: 13/05/2019
Willy M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Een snelle en heel vriendelijke bediening....

Een snelle en heel vriendelijke bediening.

rudi
Beoordeeld op: 04/05/2019
rudi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

een veel te lange wachttijd tussen bestelling...

een veel te lange wachttijd tussen bestelling en het opdienen ervan, meer dan 1 uur gewacht op 2 steacks , 1 kinder balletjes tomaat en 2 salades. Er was op 1 tafel van 2 cts na niemand anders in resto. Spijtig, het eten was wel ok maar prijzige dranken

Hilda
Beoordeeld op: 14/04/2019
Hilda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten en vriendelijk personeel....

Heel lekker gegeten en vriendelijk personeel.

Koen L.
Beoordeeld op: 11/04/2019
Koen L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Veel keuze voor de kinderen. Jammer dat de...

Veel keuze voor de kinderen. Jammer dat de hamburgers op waren. Wel redelijk duur

lucien
Beoordeeld op: 08/04/2019
lucien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening was vlot en het eten was lekker...

De bediening was vlot en het eten was lekker

Van Antwerpen
Beoordeeld op: 07/04/2019
Van Antwerpen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

eten=ok.andere tafel riep zo hard dat we dafalg...

eten=ok.andere tafel riep zo hard dat we dafalgan moesten nemen.niet ontspannend etentje

Nicole V.
Beoordeeld op: 03/04/2019
Nicole V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was in orde. Gezellig voor familie met...

Alles was in orde. Gezellig voor familie met kinderen. Toffe speeltuin voor de jeugd. Voor herhaling vatbaar.

Cindy
Beoordeeld op: 01/04/2019
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten...gezellige inrichting... leuke...

Lekker eten...gezellige inrichting... leuke omgeving voor de kinderen.

Mauranne
Beoordeeld op: 25/03/2019
Mauranne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Het eten werd koud geserveerd. De kinderen...

Het eten werd koud geserveerd. De kinderen een te hard gebakken hamburger. De vis was droog en de saus hetzelfde tongrolletje en bij het kabeljauwhaasje. Duidelijk diepvriesproducten, alsook de warme groenten championnen, courgette, spinazie... Niet voor herhaling vatbaar!

datum score