Budget
€€€
Sluitingsdagen
Woensdag, Donderdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.8 Gebaseerd op 8 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
8 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Krista
Beoordeeld op: onbekend
Krista beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

The place to be in Middelkerke

Wat ons betreft, hét restaurant in Middelkerke waar prijs/kwaliteit troef zijn. Niets op aan te merken : niet op de kwaliteit van het eten, de originaliteit in de samenstelling van de menu's, de presentatie op de borden, de aangepaste wijnen, de bediening, het interieur. Alles matcht ! Een absolute aanrader !

placeholder
ALAIN
Beoordeeld op: onbekend
ALAIN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Goed restaurant.

Bij de telefonische boeking werden we vriendelijk te woord gestaan. We hadden vooraf een reservatie-mail gestuurd via hun website, maar deze bleef onbeantwoord. Zeer mooi en verzorgd interieur. De ontvangst door de "chef de salle" (eigenaar?) was vrij stijf. Daarentegen was de bejegening door de "dame des huizes" voorbeeldig! Vriendelijk en charmant. We bestelden 4 menu's met wijnen inbegrepen. Alle gerechten, diverse per persoon, waren zeer mooi gepresenteerd, genoeg én lekker. Ook was er genoeg wijn in onze glazen. Totale prijs: aperitieven, menu, dessert en 1 pousse-café: 353 €. Het was de 2de maal dat we dit restaurant bezochten.

WILLY
Beoordeeld op: onbekend

the best

een van de beste restaurants zoniet het beste in zijn prijsklasse vriendelijke bediening kraaknet en heel lekker eten zeker een aanrader

St
Beoordeeld op: onbekend

Prima restaurant waar prijs/kwaliteit prima...

Prima restaurant waar prijs/kwaliteit prima overeen stemmen. Een adres om zeker en vast te bezoeken. Je vindt er een correcte bediening en kan er zelfs zonder problemen met je kinderen terecht! Het eten is er zeer lekker en de bediening is goed! Dit restaurant mag zich zeker bij de beste van Middelkerke rekenen.

placeholder
ALAIN
Beoordeeld op: onbekend

Resto CHAPLIN - Middelkerke. In een mooi...

Resto CHAPLIN - Middelkerke. In een mooi kader geniet je van een aangename sfeer. Je wordt vriendelijk en beleefd, doch met stijl bediend. De maandmenu met wijnen inbegrepen is een aanrader (+/- 65€). A. COPPENS -

jean-pierre
Beoordeeld op: onbekend

nous avons bien mangés,cadre sympatique.Dommage...

nous avons bien mangés,cadre sympatique.Dommage que le patron soit peu souriant

RASKIN
Beoordeeld op: onbekend

Chateaubrian sauce béarnaise . Repas et service...

Chateaubrian sauce béarnaise . Repas et service d'excellente qualité. J'y retournerai, c'est certain.

Nico
Beoordeeld op: onbekend

Wij hadden gekozen voor het 4-gangen keuzemenu...

Wij hadden gekozen voor het 4-gangen keuzemenu met aangepaste wijn. Ik had een wachtbordje met hapjes, wildpastei met fruitgarnituur, een heerlijke vissoep, eendeborst en het dessertbord van de chef. Een culinaire aanrader ! En wat een porties ! Ook de aangepaste wijnen (2 witte en één rode) waren verzorgd en werden overvloedig geschonken. Gelukkig waren we te voet en verbleven we in Middelkerke. We gaan zeker terug (en misschien moeten we de volgende keer een "doggy bag" vragen of het 3-gangen menu nemen).

Alle beoordelingen van dit restaurant