Beoordelingen van De Lekpot

19 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
19 beoordelingen
datum score
placeholder
Stephane
Beoordeeld op: 07/09/2019
Stephane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals wij op restaurant willen gaan. Zeer zeer...

We hebben ons op tripadvisor gebaseerd om De Lekpot uit te kiezen. We hebben ons niet vergist. Prachtig kader met onze complimenten aan de inrichter ervan. Super vriendelijk personeel en... zeer lekker gegeten. Garnaal salade voor mijn vrouw en vispannetje voor mij. Nog niet veel zo een hoop garnalen op een bord gezien en ikzelf ben een goede eter maar heb echt moeten mijn uiterste best doen om alles op te krijgen. Een aanrader zou ik zeggen.

Marc
Beoordeeld op: 31/05/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ontvangst - bediening - kwaliteit - prijs was...

Ontvangst - bediening - kwaliteit - prijs was zoals we verwacht hadden. Gewoon "super".

Steven
Beoordeeld op: 31/05/2019
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten met een vriendelijke en vlotte...

Lekker gegeten met een vriendelijke en vlotte bediening...

Joke
Beoordeeld op: 20/05/2019
Joke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten, mooi resta...

Vriendelijke bediening, lekker eten, mooi restaurant.

Luc
Beoordeeld op: 18/05/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Correcte ontvangst en lekker eten!...

Correcte ontvangst en lekker eten!

Bjorn
Beoordeeld op: 03/05/2019
Bjorn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles top! (Kind)Vriendelijk, lekker gegeten!...

Alles top! (Kind)Vriendelijk, lekker gegeten!

Tom
Beoordeeld op: 03/05/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Gezellig interieur, vlotte bediening en smakeli...

Gezellig interieur, vlotte bediening en smakelijke gerechten.

Rudy
Beoordeeld op: 02/05/2019
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn tevreden. Daarom hebben we al drietal...

Wij zijn tevreden. Daarom hebben we al drietal keer gereserveerd.. Het moet niet extra duur te zijn om goed te zijn

Franky M.
Beoordeeld op: 23/04/2019
Franky M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

mooi kader, lekker eten, vriendelijke bediening...

mooi kader, lekker eten, vriendelijke bediening, correcte prijs

Hans
Beoordeeld op: 21/04/2019
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en snelle bediening! Zeer attent...

Vriendelijke en snelle bediening! Zeer attent voor het kindje dat bij ons was (een gratis ijsje als traktatie). En niet onbelangrijk : zeer lekker gegeten! Wij blijven fan en komen zeker met veel plezier terug !

datum score